May 20, 2024

Momente de panică la unul dintre concertele Andreei Bălan! Artista s-a dezechilibrat și a căzut pe scenă chiar în timpul reprezentației.

Iată cum au reacționat dansatorii artistei imediat după ce aceasta a căzut!

În timpul ultimului ei concert, Andreea Bălan a avut parte de un incident neplăcut. În timp ce cânta și dansa, vedeta s-a împiedicat și a căzut de pe scenă în fața fanilor săi.

Momentul a fost surprins într-un clip video postat chiar de ea pe contul său de TikTok, declanșând o serie de reacții din partea urmăritorilor săi.

Andreea Bălan este recunoscută pentru spectacolele ei elaborate. De fiecare dată, artista reușește să combine cu măiestrie cântatul cu coregrafiile impresionante și schimbările rapide de costume.

Indiferent dacă urcă pe scene mari sau concertează la evenimente locale, artista se dedică întotdeauna în totalitate și oferă tot ce are mai bun.

Andreea Bălan, moment jenant pe scenă! A căzut în timpul unui concert, în fața fanilor

Cu ocazia sărbătorilor Pascale, artista a ales să-și petreacă timpul pe scenă, în fața fanilor săi, așa cum fac mulți artiști. Cu toate acestea, într-un moment neașteptat, a avut parte de un incident care i-a lăsat fără cuvinte pe cei prezenți la concert.

În timp ce cânta și dansa alături de fetele din trupa ei, Andreea Bălan a suferit un incident neplăcut, căzând de pe scenă în fața tuturor. Imaginile postate online arată cum, într-un moment dat, artista face un pas în lateral, își pierde echilibrul și pur și simplu cade de pe scenă.

Dansatoarele sale au încercat din răsputeri să o prindă, dar fără succes. Așa a ajuns Andreea Bălan să cadă de pe scenă în timp ce toate camerele erau ațintite asupra sa.

Cu noroc, pare că artista nu s-a rănit și, pentru a face o glumă pe seama incidentului, a postat chiar ea clipul în care cade de pe scenă pe contul său de TikTok. Fanii au reacționat prompt cu comentarii amuzante.

„Așa se dispare din scenă ????????”, a fost mesajul postat de Andreea Bălan alături de imaginile de la ultimul său concert.

Secțiunea de comentarii a postării a fost imediat luat cu asalt de internauți.

„Așa a dispărut și Boc în emisiunea lui Andrei Gheorghe”,

„pleci așa fără să îți iei rămas bun fără nimica ? ????”,

„Uite o pe Andreea, nu mai e Andreea ????”,

„Piesa e scrisă de keo de aceea a căzut ???????????????????? ,dacă era scrisă e tenismen ,era sus acum ❤️! O iubesc”,

„Am crezut că-i număr de magie ????”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fanii Andreei Bălan.

Printre cei care au reacționat la videoclip se numără și Petrișor Ruge, un bun prieten al Andreei Bălan și partener de scenă de mulți ani.

Andreea s-a dezechilibrat și a căzut foto YouTube

Coregraful a confirmat că vedeta nu a suferit răni în timpul căzăturii de pe scenă și a oferit și o explicație pentru incident.

„Ce doar Beyonce știe sa cadă ?! bine ca nu sa întâmplat nimic grav ???????????? din greșeli învățăm! date viitoare sa verificam găurile din scena ????”, a scris Petrișor Ruge, unul dintre cei mai vechi membrii ai formației Andreei Bălan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *