December 1, 2023

Un cetățean din Cluj-Napoca a surprins un tânăr suspect într-o parcare, ziua în amiaza mare, și a decis să îl filmeze. Bărbatul a crezut că nu îl vede nimeni, dar s-a înșelat. Iar acum filmarea a fost făcută publică și toată lumea a văzut gestul lui.

Citește și: TENTATIVĂ DE OMOR CA-N FILMELE DE ACȚIUNE, LA ARAD. COCKTAILURI MOLOTOV ARUNCATE ÎN CASĂ. TOTUL A PORNIT DE LA UN SCUTER

Ala bala portocala… cam asta a făcut un tânăr cu mașinile aflate într-o parcare din Cluj Napoca.  Bărbatul a luat la rând toate autoturismele și a verificat dacă sunt închise. Putem spune că a fost puțin cam „grijuliu” față de vehiculele altor oameni. Și nu s-a lăsat ușor. A tot sperat ca măcar una din portiere să se deschidă, dar norocul nu a prea fost de partea lui, ci de partea proprietarilor. Mai ales, dacă a avut vreun gând necurat față de bunurile altor persoane.

Suspectul a crezut că nu îl vede nimeni

Ziua în amiaza mare, un tânăr a început să verifice rând pe rând portierelor mai multor mașini aflate într-o parca din Cluj-Napoca. Nu și-a pierdut răbdarea așa ușor. Bărbatul a tras de mânerele a 8 vehicule și se îndrepta către a noua atunci când filmarea a fost întreruptă. Suspectul a crezut că nu îl vede nimeni, iar în videoclip se observă cum, din când în când, se mai uită în stânga și în dreapta să verifice dacă vine cineva. Greșeala a fost că nu s-a uitat și în sus pentru că imaginile par a fi surprinse de un locuitor al blocului din apropiere.

Cetățeanul a filmat timp de aproape 3 minute cum individul se plimbă prin parcare și încearcă portierele mașinilor. Scenele au fost surprinse în zona Bazei Unirea din cartierul Mănăștur

„În jurul orei 12.15, acest individ suspect verifica toate mașinile din zona Clăbucet, spre Baza Sportiva Unirea.”, a relatat cel care a surprins scenele, potrivit Știri de Cluj.

Filmarea a fost făcută publică și pe rețelele de socializare, iar oamenii au fost surprinși de cele întâmplate. Mulți au cerut ca poliția să îl găsească și să îi afle intențiile sau chiar să îl pedepsească pentru ce a făcut.

Citește și: CAMERELE DE SUPRAVEGHERE AU SURPRINS IMAGINI CU UCIGAȘII MILIONARULUI ADRIAN KREINER. GESTURILE FĂCUTE DE ACEȘTIA DUPĂ CE AU COMIS CRIMA

„Nu pare să poarte mânuși. A lăsat amprente peste tot. Să fie luat măcar în evidență.” / „Orașul ăsta este tot mai nesigur.” / „Vă rugăm să îl identificați și să îl amendați, dosar penal și pe viitor băgat la zdup.”, au fost câteva dintre comentariile oamenilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *