December 2, 2023

Zilele acestea, Gabriela Cristea a fost, din nou, pusă la zid de internauți. O femeie a numit-o „balenă”, iar prezentatoarea de la Antena Stars nu s-a mai putut abține. I-a dat „pedeapsa” tot în mediul online, după faptă și răsplată. 

În ultimele luni, prezentatoarea TV a fost ținta mai multor comentarii răutăcioase. A fost acuzată că s-a îngrășat, că s-a neglijat, că nu se prezintă corespunzător pe rețelele de socializare, în condițiile în care a decis să abordeze o înfățișare cât mai naturală, fără filtre și machiaj, din intimitatea casei. A rezistat multă vreme și nu a dorit să răspundă cu ură la ură, dar acum nu s-a mai putut abține.

Gabriela Cristea, alături de soțul ei, Tavi Clonda / Sursă foto: Facebook

Cum și-a „pedepsit” Gabriela Cristea „fana”

Prezentatoarea de la Mireasa a avut curiozitatea de a vedea cine este cea care o critică pentru aspectul său fizic. Mare i-a fost mirarea când, la o simplă căutare pe Facebook, a aflat că femeia care a făcut-o pe ea „balenă” este, de fapt, supraponderală. Pentru a se răzbuna, le-a spus și fanilor său întreaga întâmplare:

„Au fost multe momente în care m-am întrebat de ce suntem atât de răi și de ce avem tendința de a îi judeca pe alții. Cineva mi-a zis: Arăți ca o balenă. Asta nu mă mai afectează, e la ordinea zilei, dar am fost curioasă să văd cine își permite să spună chestia asta.

M-am dus pe pagina de Facebook a acelei persoane și ce credeți?! Era o doamnă supraponderală, o doamnă care se vedea că nu se îngrijește în general și totuși și-a permis să zică aceste lucruri despre mine”, a spus Gabriela Cristea pe Instagram.

(CITEȘTE ȘI: I-a plătit-o! Reacția lui Tavi Clonda, după ce Gabriela Cristea a scăpat porumbelul despre bani: ”Pe asta n-a spus-o nici ea!”)

Și soțul vedetei a fost ținta criticilor

În urmă cu două luni, cei doi soți au mers la un restaurant pe care cântărețul i-a lăudat pe rețelele de socializare. Nu a fost nevoie ca Tavi Clonda și Gabriela Cristea să plătească, așa cum și-a anunțat artistul soția, pentru că „domnii au fost drăguți”. Nu doar faptul că au mâncat contrar unei sponsorizări a fost aspru criticat, ci și ținuta prezentatoarei de la Antena Stars:

„Doamne, dar soția nu mai schimbă rochia? Cu ea a fost și la deschidere, și toată vara”, „Plătiți consumația? Moca???”, „Nu putem mânca decât la restaurant…ne lăudăm.”, „Bine că și-au luat mașină de lux, că ținuta e de Doamne Ferește!”, „Cât ești de penibil, peste tot numai după pomeni, din această cauză faci reclame. Am mai văzut pomanagii, dar voi bateți recordul.

Ai ieșit la masă la terasă. Ți-e foame, așa-i? Bine că ai luat-o și pe Joiana, diva care se dă mare și tare, mai ales în emisiunea pe care o prezintă. Mocangeala e bună, mai ales când ai foame.”, „Au ieșit milogii la cerșit, nu au scos fetele la restaurant, cum se laudă marele cântăcios.”, „Ăștia mănâncă numai moca, fac reclama și pleacă după cu burțile pline”, au spus internauții, pe Facebook.

(CITEȘTE ȘI: Tavi Clonda a lăsat-o pe Gabriela Cristea şi a „fugit” în Barcelona: „Fără copii, fără Gabriela”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *