December 1, 2023

Zilele acestea, Tessa Coates s-a dus să-și caute o rochie de mireasă. A mers la un magazin specializat, a găsit o ținută superbă și a făcut o poză cu telefonul său, marca iPhone. Ulterior, i-a trimis poza surorii sale. Ce a descoperit ulterior a speriat-o teribil. 

Comedianta, care este și scriitoare, urmează să ajungă curând la altar, motiv pentru care a început deja să probeze diferite rochii. Cu acest prilej, a descoperit o „eroare în Matrix”, cu ajutorul surorii sale, pe care a semnalat-o pe Instagram. Oameni din întreaga lume au rămas șocați, dar imaginea nu este trucată.

Detaliul straniu din poza cu rochia de mireasă

La magazinul de rochii, Tessa Coates avea două oglinzi, una în dreapta sa, iar una în stânga sa, pentru o imagine de ansamblu. O angajată a ajutat-o să pozeze rochia de mireasă de la spate, iar când imaginea a ajuns la sora sa, a ieșit la iveală detaliul cutremurător.

Momentul în care scriitoarea a probat o rochie de mireasă / Sursă foto: Instagram

Așa cum se poate vedea și în imagine, artista avea mâinile în poziții diferite: dreapta la piept, stânga liberă, pe lângă corp. Atenție! În oglinda din dreapta, mâinile sale sunt împreunate, la piept, iar în cea din stânga, ambele sunt libere, pe lângă corp. Șocată de descoperirea pe care a făcut-o, cu ajutorul surorii sale, Tessa a spus povestea pe rețelele de socializare:

„M-am dus să-mi cumpăr o rochie de mireasă și țesătura realității s-a spulberat. Această fotografie este reală, nu este photoshopată, nu este o panoramă sau o fotografie live.

Dacă nu vedeți care este problema, atunci vă rog să continuați și să căutați, pentru că odată ce vedeți, nu veți putea să treceți cu vederea. O eroare în Matrix”, a spus ea, făcând aluzie la filmul științifico-fantastic regizat și scris de frații Wachowski și lansat în 1999.

În producția cinematografică ce este cunoscută în întreaga lume, în care joacă Keanu Reeves rolul principal, se prezintă ideea că realitatea în care trăim este o iluzie creată artificial, un Matrix, o matrice.

(CITEȘTE ȘI: Ce a primit tânăra din imagine, după ce a comandat o rochie de mireasă de pe internet, cu doar 200 de dolari: „Zici că-i cămașa de noapte a bunicii!”)

Explicație pentru detaliul straniu

După de a conștientizat ce a văzut, lui Tessa i-a venit efectiv să vomite. A căzut pe jos, s-a sprijinit pe palme și genunchi. S-a speriat și s-a dus să caute o explicație:

„Primul lucru pe care l-am făcut a fost să întreb magazinul dacă există oglinzi sau camere foto. Sora mea este o persoană foarte rațională, așa că l-a întrebat pe unul dintre oamenii specializați în tehnologie cu care lucrează.

Mi-a spus că opt bărbați s-au uitat la tehnologie și toți s-au speriat”, spune scriitoarea.

Pentru că nu a reușit să găsească o explicație, a fost la magazinul Apple din apropierea casei sale, unde l-a întrebat pe un angajat care este logica imaginii. Roger, pe numele său, a spus doar că a fost „o șansă la un milion”. Concluzia? Nu există.

(CITEȘTE ȘI: Cu ce rochie de mireasă a venit îmbrăcată această tânără la nunta ei. Invitații au crezut că nu văd bine!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *