July 22, 2024

Grigore Dănuț Hotcă – supranumit și Dani de la Satu Mare – a aflat sentința în dosarul în care este acuzat și de șantaj. Inițial, fratele-problemă al Nicoletei Manea, milionara care, alături de soțul său Alexandra Manea, controlează un business de succes cu proprietăți de lux în zona de nord a Capitalei, fusese – inițial – cercetat pentru amenințare. Magistrații Judecătoriei Sectorului 1 au schimbat, însă, încadrarea juridică după ce au analizat toate informațiile prezentate. Pe 9 noiembrie a venit și verdictul judecătorilor, iar CANCAN.RO îl prezintă în exclusivitate.

Pe 8 septembrie, Dani de la Satu Mare a fost scos, temporar, din spatele gratiilor, acolo unde ispășește o pedepasă de 1 an și 10 luni de închisoare (mai multe detalii AICI) și dus în fața magistraților de la Judecătoria Sectorului 1. Milionara ANG LUXURY PROPERTIES Nicoleta Manea nu și-a lăsat fratele-problemă la greu și a fost prezentă la fața locului. Acesta fusese încătușat pentru a afla hotărârea în dosarul în care se confruntă cu Theodor Iliescu, cel pe care l-a amenințat cu o bătaie soră cu moartea pentru că s-a implicat în scandalul mașinilor de lux furate din Germania, practic punctul de pornire al noului dosar penal. (înregistrare audio-șoc AICI)

În fața magistraților, Theodor Iliescu a declarat că Grigore Dănuț Hotcă a fost foarte deranjat când a aflat că un autoturism Porsche Panamerea – furat în Germania – ar fi fost înmatriculat în România și se află în posesia sa. Situația s-a inflamat și mai mult când fratele Nicoletei Manea a fost pus la curent cu faptul că Theodor Iliescu făcea demersuri pentru ca respectivul bolid să ajungă la proprietarul de drept din Germania. Dani de la Satu Mare ar fi trecut de la amenințări la șantaj, în speranța că Theodor Iliescu va renunța la demersul său.

(VEZI AICI: CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE CU EXECUTARE, FRATELE MILIONAREI ANG LUXURY PROPERTIES ARE UN TRECUT DE ”BĂIAT RĂU”. LOVITURI, ULTRAJ, CONDUCERE FĂRĂ PERMIS, DROGURI DE MARE RISC!)

Grigore Dănuț Hotcă a fost condamnat la închisoare

Procurorul de caz a arătat că Grigore Dănuț Hotcă l-a avertizat pe Theodor Iliescu că îl va bate ”dacă se va mai amesteca în treburile sale”, explicând că „metoda” la care a apelat Dani de la Satu Mare este echivalentă cu „șantajul”.

Analizând toate informațiile prezentate, magistrații Judecătoriei Sectorului 1 au dispus, astfel, ”schimbarea încadrării juridice din amenințare în infracțiunea de șantaj”.

Între timp, pe 9 noiembrie, instanța s-a pronunțat cu privire la acest dosar, iar CANCAN.RO o prezintă în exclusivitate.

În temeiul art. 207 alin. (1) C.pen. cu aplic. art. 396 alin. (10) C.proc.pen., condamnă pe inculpatul HOTCĂ GRIGORE-DĂNUȚ la pedeapsa închisorii de 1 an şi 8 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj (faptă din 19.01.2021)„, au stabilit magistrații în cazul dosarului pentru șantaj.

Totodată, s-a stabilit că infracţiunea din prezenta cauză este concurentă alte infracţiuni comise de inculpat, astfel că Dani de la Satu Mare va executa „pedeapsa rezultantă de 2 ani şi 5 luni închisoare, în regim de detenţie. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii„.

Grigore Dănuț Hotcă, supranumit și Dani de la Satu Mare, a fost condamnat la închisoare
Grigore Dănuț Hotcă, supranumit și Dani de la Satu Mare, a fost condamnat la închisoare

Dani de la Satu Mare are în spate un cazier stufos

Cazierul judiciar al lui Dani de la Satu Mare, fratele milionarei ANG LUXURY PROPERTIES – firmă care, la rândul ei, este citată într-un proces care are ca obiect ”concurența neloială” (informații detaliate AICI) – este unul stufos.

 • A fost acuzat de loviri și alte violențe, condamnat de Curtea de Apel Oradea la 1 an și 10 luni de închisoare cu executare.
 • A fost acuzat de tulburarea liniștii publice.
 • A fost prins, în anul 2021, conducând un autoturism (implicat într-un accident), cu toate că avea permisul suspendat; fratele milionarei ANG Luxury Properties a fugit de la locul accidentului, fiind ulterior identificat de polițiști.
 • A intrat în atenția procurorilor DIICOT, fiind protagonistul unei ”confiscări speciale” – 0,75 grame, 1,53 grame și 0,6 grame substanțe care conțin cocaină rămasă în urma analizelor de laborator.

Prejudiciu de 1 milion de euro în Germania

”Combinația” în care a fost implicat Dani de la Satu Mare – angajat al firmei ANG LUXURY PROPERTIES – l-a avut ca personaj cheie pe Lorenz Michael Năsturică. Acesta ar fi furat mai mulți bolizi de lux de la o firmă de închirieri auto. Prejudiciul s-a ridicat la 1 milion de euro, potrivit autorităților din Germania.

 • Porche Panamera 4-E Hybrid – autoturism care a ajuns la Grigore Dănuț Hotcă și care a dus la conflictul dintre acesta și Theodor Iliescu, mutat acum în fața judecătorilor.
 • Lamborghini Huracan.
 • Mercedes Benz AMG G63.
 • 2 autoturisme Mercedes Benz E63 AMG.

(NU RATA: DANI DE LA SATU MARE, FRATELE MILIONAREI ANG LUXURY PROPERTIES, ATITUDINE DE ”MAFIOT”: ”ÎȚI DAU CU RANGA-N CAP, NEBUNULE, BAG CUȚITU-N TINE!”)

”Imperiul financiar” al soților Manea

Angajat al „imperiului” ANG, Grigore Dănuț Hotcă nu a putut sta departe de ilegalități, în condițiile în care rețeaua de firme deținută de Nicoleta și Alexandru Manea aduc familiei venituri uriașe.

 • ANG Luxury Properties SRL
 • Noam Design Group SRL
 • Monarc Luxury Homes SRL
 • The Agency RO SRL
 • Aenama Investment SRL
 • Loffice Hub SRL
 • ANG Rezidențial SRL
 • ANG Real Estate Group SRL
 • ANG LandMark Real Estate SRL
 • ANG Luxury International SRL
 • IHome Design SRL
 • Nastelli Diamonds SRL
 • Nico Dani SRL
 • Cămara Zînelor SRL
Nicoleta Manea deține alături de soțul ei, Alexandru Manea, un adevărat imperiu imobiliar
Nicoleta Manea deține alături de soțul ei, Alexandru Manea, un adevărat imperiu imobiliar

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *