July 22, 2024

Zilele acestea, directorii companiei Philip Morris au transmis faptul că țigările Marlboro, dar și L&M, vor dispărea definitiv. Șefii au expus și care au fost motivele care au dus la luarea deciziei. Așadar, după mai bine de un secol, fumătorii din întreaga lume își iau „adio” de la renumitul brand. 

Cele mai cunoscute țigări din toate timpurile, care au fost prezentate în filme, reclame cu cowboy, reviste de modă și în toată lumea mondenă, în perioada de „glorie” a marketingului pentru țigarete, dispare. Grupul Philip Morris dorește să-și schimbe complet strategia, misiunea și viziunea, spre un presupus avantaj al clientului, nu al brandului.

Țigările Marlboro dispar de pe piață

Unul dintre directorii de la Marlboro a transmis că Philip Morris dorește să scape fix de ceea ce i-a făcut faimoși și le-a adus miliarde, în decursul a peste un secol: țigările. Mai mult decât atât, îi încurajează pe oameni să renunțe la fumat. Oricum, din punct de vedere legal, compania are obligația de a anunța pericolele la care se expun consumatorii.

„Am venit la Philip Morris pentru a ajuta compania să scape de țigări cât mai repede posibil. Țigările sunt dăunătoare. Cel mai bine este să nu începeți niciodată să fumați sau să vă opriți imediat. Acesta ar fi idealul. Dar mai există și realitatea vieții. În cele din urmă, m-am întrebat dacă nu există abordări mai bune decât cercetarea de laborator pură și mi-am dat seama cât de mult se poate obține prin prevenire, a spus Alexander Nussbaum, șeful afacerilor științifice și medicale de la Philip Morris.

(CITEȘTE ȘI: Doinița Oancea a ”devorat” meniul, apoi a ”sudat” țigările! Ce a făcut iubitul ei? CANCAN.RO are imagini de COLECȚIE! A înfulecat cu două mâini!)

Renunță la țigări, dar nu la business

Gigantul care deține și Marlboro dorește să renunțe la Marlboro și țigările cu ardere dăunătoare, dar nu și la dispozitivele de tip Iqos, acest „viitor” al fumatului pentru cei care nu vor să se lase:

„Facem tot ce ne stă în putință pentru a ne îndeplini viziunea de a oferi alternative științifice, fără fumat, fumătorilor adulți care nu vor renunța și să-i încurajăm să treacă. În Germania, aceste alternative includ, de exemplu, încălzitoarele de tutun și țigările electronice, care nu necesită procese de ardere și, prin urmare, sunt reduse semnificativ în poluanți în comparație cu țigările.

Cu toate acestea, acesta este doar un prim pas către un viitor fără fumat. În calitate de companie tehnologică bazată pe cercetare, continuăm să investim și vom continua să aducem pe piață alternative la țigări fără tutun și fără fum în viitor”, a adăugat reprezentantul firmei, în cadrul unui interviu.

(CITEȘTE ȘI: Scumpirile care zguduie România. Se preconizează creșterea prețului actual pentru alcool și țigări)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *