December 1, 2023

Este alertă în București. Mihai Alexandru, un adolescent în vârstă de 14 ani, a dispărut fără urmă. În urmă cu o zi, luni, 6 noiembrie, a plecat de acasă voluntar și nu s-a mai întors. Cine îl vede sau deține informații despre minor, este rugat să apeleze numărul de urgență 112 sau să raporteze informațiile la cea mai apropiată secție de Poliție. Iată detaliile mai jos, în articol.

Roman Mihai Alexandru este un adolescent în vârstă de 14 ani care a fost dat dispărut. În cursul zilei de luni, 6 noiembrie, adolescentul a plecat voluntar de acasă, de la adresa de domiciliu din Sectorul 2, și nu a mai reajuns acasă.

La momentul plecării de acasă, adolescentul era îmbrăcat cu un tricou alb, o bluză neagră cu fermoar alb și inscripții albe, pantaloni de trening negri, geacă și adidași negri cu roșu. Mai avea asupra lui un rucsac. Persoanele care dețin informații sau l-au văzut pe minor sunt rugate să apeleze la 112. Semnalmentele se regăsesc mai jos, în comunicatul Poliției.

Vezi și ALERTĂ ÎN BACĂU! UN ADOLESCENT DE 16 ANI A DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ. CINE ÎL VEDE ESTE RUGAT SĂ SUNE DE URGENȚĂ LA 112

Mihai Alexandru a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Poliția Română a încărcat pe site-ul oficial comunicatul dispariției. Mihai Alexandru a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

„La data de 6 noiembrie 2023, Poliţia Capitalei a fost sesizată despre dispariția unui minor, care în aceeași zi, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 2 și nu a mai revenit până în prezent.

Minorul dispărut se numeşte ROMAN MIHAI-ALEXANDRU, este în vârstă de 14 ani şi are următoarele semnalmente:

– înălţime: 1,70 m, greutate 80 kg, constituție atletică, față ovală, ten deschis, păr șaten, ochi verzi;

– semne particulare: o cicatrice sub buza inferioară.

La data dispariției purta: tricou alb, bluză neagră cu fermoar alb și inscripții albe, pantaloni de trening negri, geacă și adidași negri cu roșu. Minorul avea asupra sa un rucsac colorat (verde fosforescent cu negru).

Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, se arată pe site-ul Poliției Române.

Vezi și PE 16 OCTOMBRIE, IONEL DIN BĂRCĂNEȘTI A FOST DAT DISPĂRUT. DUPĂ DOUĂ SĂPTĂMÂNI, ȘI-A SUNAT NEVASTA. IREAL CE I-A ZIS LA TELEFON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *