May 24, 2024

Este alertă în România. Autoritățile au fost sesizate cu privire la dispariția unei copile în vârstă de 13 de ani. Se pare că aceasta a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Poliția Română este în alertă și a cerut ajutorul cetățenilor. Cei care o văd sunt rugați să anunțe imediat autoritățile.

În data de 12 mai, oamenii legii din Argeș a fost sesizați cu privire la faptul că minora Unchiașu Georgiana, în vârstă de 13 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul părinților situat în comuna Birla, județul Argeș, și nu a mai revenit până în prezent. Familia a anunțat dispariția copilei, iar mesajul a fost transmis și prin RO-Alert către toți oamenii ce locuiesc în zonă. Oamenii legii au demarat căutările.

Potrivit informațiilor oferite de către autorități, semnalmentele Georgianei sunt: înălțime – 1,65 m, greutate – 50 kg, constituție atletică, păr lung, șaten, ochi căprui.

La momentul dispariției, Georgiana purta: un hanorac negru și colanți de aceeași culoare.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea Georgianei Unchiașu este rugată să apeleze Serviciul Unic 112, ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

(CITEȘTE ȘI: ALERTĂ ÎN ROMÂNIA! SORIN A DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ. CINE ÎL VEDE, ESTE RUGAT SĂ SUNE DE URGENȚĂ LA 112)

Ce trebuie să faci dacă o vezi pe Georgiana Unchiașu. Este lege

Cine o vede pe Georgiana Unchiașu este rugat să sune la 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată secție de poliție, pentru a oferi toate detaliile către structurile competente. Procedura este prevăzută în Legea 141/2010 cu privire la semnalarea persoanelor dispărute.

„În cazul identificării unei persoane majore cu privire la care a fost introdusă în SINS (Sistemul Informatic Național de Semnalări, n.a.) o semnalare din categoria celor prevăzute la art. 10 alin. (1) lit. a), aceasta este informată despre existenţa semnalării şi i se solicită consimţământul cu privire la transmiterea informaţiilor privind adresa la care locuieşte către persoana care a sesizat dispariţia”, extras din Legea 141/2010 cu privire la semnalarea persoanelor dispărute.

(VEZI ȘI: ANA MARIA A PLECAT ÎN VACANŢĂ ÎN SPANIA ŞI NU S-A MAI ÎNTORS. MESAJUL TRIMIS UNEI PRIETENE CU PUŢIN TIMP ÎNAINTE)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *