May 24, 2024

Autoritățile din România sunt în alertă! Mihaela Irina Zlotar, o tânără în vârstă de 19 ani, a dispărut fără urmă chiar la două zile după Paște, în data de 7 mai 2024. Poliția a cerut ajutorul cetățenilor pentru a o găsi. Așadar, cine o vede, este rugat să sune la 112!

Peste 1.000 de persoane figurează dispărute pe pagina Poliției Române. Unele dintre anunțuri sunt vechi de câțiva ani, iar oamenii nu au mai fost găsiți până acum. Recent, autoritățile au semnalat dispariția unei tinere de 19 ani care a plecat de la domiciliul bunicii sale din comuna Scheia, județul Suceava, și nu s-a mai întors.

Citește și: ALERTĂ ÎN ROMÂNIA! GHEORGHE A DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ. CINE ÎL VEDE, ESTE RUGAT SĂ SUNE DE URGENȚĂ LA 112

Mihaela Irina Zlotar a plecat de la casa bunicii sale în data de 7 mai 2024, la două zile după Paște. Familia este îngrijorată, mai ales că fata are probleme de sănătate. În acest sens, oamenii legii au oferit toate detaliile necesare.

„La data de 07.05.2024 a părăsit domiciliul bunicii sale din comuna Scheia, jud. Suceava și nu a mai revenit până în prezent. Semnalmente: constituție atletică, greutate de aproximativ 42 kg, păr brunet, ochi negri, ten măsliniu, fără semne particulare. Susnumita este diagnosticată cu retardare mentală moderată, fără menționarea deficienței comportamentului, grad de handicap grav, permanent, nerevizuibil, cod boala F72, H91.”, au fost detaliile oferite de poliție.

Ce trebuie să faci dacă o vezi pe Mihaela Zlotar

Autoritățile române au dreptul de a solicita sprijinul cetățenilor în cazul în care nu reușesc să găsească o persoană dispărută. Dacă o vede cineva sau are informații despre Mihaela Irina Zlotar, are obligația de a suna de urgență la 112. De asemenea, oamenii pot merge la cea mai apropiată secție de Poliție pentru a raporta toate detaliile.

„Polițiștii care desfășoară activitatea de căutare a unei persoane dispărute au dreptul de a prelucra date și informații necesare găsirii persoanei respective, obținute din surse accesibile publicului.

(1) În scopul obținerii sprijinului populației pentru găsirea persoanelor dispărute, organele de poliție au dreptul de a face publice informațiile prevăzute în secțiunea publică a bazei de date privind persoane dispărute prin următoarele mijloace:

a) site-ul propriu de internet sau alte forme de comunicare on-line;

b) mass-media centrală și locală, audio-video sau scrisă;

c) campanii de informare;

d) diseminarea către persoanele partenere.”, arată art. 27.

Citește și: DESCOPERIRE MACABRĂ ÎN CAZUL ANDREEI RABCIUC, ROMÂNCA DISPĂRUTĂ ÎN ITALIA! CE A GĂSIT POLIȚIA LÂNGĂ LOCUL UNDE A FOST VĂZUTĂ ULTIMA DATĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *