April 19, 2024

După participarea la America Express, Alexia Eram , împreună cu fratele ei, Aris, a ajuns până în finala emisiunii și a obținut un succes financiar notabil.

Revenind în România, Alexia și-a decis să-și răsplătească munca și implicarea în show, golind pușculița pentru a-și achiziționa o mașină de lux.

O nouă achiziție de top: Cum arată și cât costă bolidul vedetei?

Fără a ține cont de costuri, Alexia Eram și-a îndreptat atenția către un BMW M240i, un model cu 374 de cai putere, care a fost evaluat la suma de 60.000 de euro.

Această achiziție nu numai că reflectă gusturile rafinate ale influenceriței, dar și modul său independent de a-și gestiona finanțele.
Cum arată bolidul de lux al Alexiei Eram. Suma ireală pe care a plătit-o  pentru bijuteria pe 4 roți

De la vis la realitate: Alegerea personală a Alexiei Eram

Chiar dacă Mario Fresh a influențat-o în alegerea modelului de mașină, Alexia Eram a făcut pasul decisiv singură.

„Nu a ales-o Mario, dar el mi-a arătat-o și mi-a plăcut. Dar nu m-aș fi gândit niciodată la ea și sincer o ador. Sunt îndrăgostită de ea, chiar îmi place mult”, a mărturisit aceasta.

Această decizie reprezintă nu doar o nouă etapă în viața ei, dar și o manifestare a independenței financiare și a muncii depuse pentru a-și atinge obiectivele.

Mândrie și satisfacție personală: Reacția Alexiei Eram

În ceea ce privește sentimentele sale față de achiziție, Alexia Eram a subliniat că este extrem de mândră și mulțumită de reușita sa.

„M-am simțit foarte bine. A fost munca mea, am putut să-mi iau ceva din banii pe care i-am muncit”, a adăugat influencerița, subliniind efortul și dedicarea pe care le-a investit în realizarea acestui vis.
Cum arată bolidul de lux al Alexiei Eram. Suma ireală pe care a plătit-o  pentru bijuteria pe 4 roți

Cadoul special pentru Aris

În plus, prima „dragoste” a Alexiei a fost un Volkswagen Golf 6, pe care intenționează să-l înmâneze fratelui ei, Aris, atunci când acesta își va lua permisul de conducere.

Astfel, gestul său este nu numai o manifestare a generozității, ci și a susținerii reciproce între frați, în drumul lor către succes.

Continuarea unei călătorii de succes

Reușita Alexiei Eram la America Express și achiziția sa ulterioară de un BMW M240i marchează un alt pas înainte în viața sa profesională și personală.

Cu un simț al independenței și determinare de neclintit, influencerița continuă să-și urmeze visele și să inspire pe ceilalți cu reușitele sale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *