June 15, 2024

Se poate spune că Anamaria Prodan (50 de ani) este una dintre cele mai mediatizate apariții publice din ultimii ani. După ce a divorțat de Laurențiu Reghecampf, impresara s-a iubit cu Flavius Nedelea, însă nu pentru mult timp. Recent, afacerista ar fi dat de înțeles că în viața sa există un nou partener. 

Invitată în podcastul  ”Tare de tot”, Anamaria Prodan a rămas la fel de discretă atunci când a venit vorba despre bărbații din viața sa. De când a divorțat de Laurențiu Reghecampf, impresara s-a afișat la brațul unui singur bărbat: milionarul Flavius Nedelea.

Anamaria Prodan l-a dat uitării pe milionarul Flavius Nedelea

Deși au fost împreună o perioadă scurtă de timp, de doar câteva luni, Anamaria Prodan a avut numai de câștigat. Chiar dacă nu mai formează un cuplu,  în cele din urmă, cei doi au rămas prieteni, așa cum a declarat afaceristul.

„Nu știu dacă mă regretă sau nu. Știu că am rămas într-o relație de prietenie foarte frumoasă, sinceră. Suntem foarte buni prieteni. Ruptura nu a venit dintr-un comportament deviant al unuia dintre noi. Nu a existat înșelat sau certuri. Am căzut de comun acord că așa este mai bine. Am avut anumite motive personale amândoi, pe care le-am discutat și am considerat că este mai bine așa.

După cum ați văzut, și despărțirea a fost una amiabilă, frumoasă, fără certuri, normal și omenesc, așa cum ar trebuie să procedeze toată lumea. Din punctul meu de vedere, doamna Prodan este o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Acum depinde de la om la om ce înseamnă o femeie puternică, dar este într-adevăr puternică. Nu mai sunt șanse să ne așezăm la aceeași masă”, a spus Flavius Nedea, în cadrul unei intervenții televizate.

anamaria prodan iubit
Anamaria Prodan și Flavius Nedelcu/ sursă foto: Instagram

Anamaria Prodan are un nou iubit

Anamaria Prodan iubește din nou?  Sexy impresara a dat de înțeles că în viața sa există o persoană care a reușit să-i readucă zâmbetul pe buze. Și nu orice fel de persoană. Făcând referire la viața personală, vedeta  a simțit nevoia să-i mulțumească omului de lângă ea, celui care a reușit să gestioneze cu multă răbdare situațiile limită din viața ei, omul care o respectă și o ajută necondiționat. Fără alte detalii, afacerista se declară o femeie fericită.

„Dumnezeule, sunt atât de fericită și mulțumită (n.r. – pe plan sentimental). Mulțumesc omului de lângă mine, care este acum în viața mea, pentru câtă răbdare a avut și cât de frumos a știut să se poarte. Să gestioneze toată nebunia asta. (n.r. – dacă e de mai mult timp) Este lângă mine, nu contează de când”, a declarat Anamaria Prodan.

Citește și: FIICA ANAMARIEI PRODAN A AJUNS DE NERECUNOSCUT. CUM A PUTUT SĂ SE AFIȘEZE ÎN PUBLIC. CEI PREZENȚI AU RĂMAS CU GURA CĂSCATĂ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *