May 24, 2024

Într-un interviu plin de sinceritate și umor, actorul și scenaristul Andreas Petrescu a dezvăluit detalii neștiute din culisele show-ului „iUmor” și din viața sa personală.

El a povestit despre cariera sa, viața de familie și provocările întâmpinate de-a lungul timpului.

Andreas Petrescu, un pilon al show-ului „iUmor”, a relatat cu zâmbetul pe buze cum a fost concediat din majoritatea proiectelor la care a contribuit. Surpriza cea mai mare a venit de la Dan Negru, care l-a consolat după ruperea contractului cu TVR.

Echilibrul găsit în viața personală

Ani mai târziu, Andreas Petrescu și-a găsit echilibrul, atât profesional, cât și emoțional. Fiul său, Luca, pe care îl are cu Augusta Lazarov, îi calcă pe urme, punând dificultăți mamei cu întrebările sale directe.

Relația cu Augusta Lazarov

 Despre căsnicia cu Augusta Lazarov, Petrescu a declarat: „Nu m-aș fi însurat și ea știe asta! Mie mi se părea că e o nenorocire căsătoria, nu voiam să mă mai însor niciodată.

Dar cu ea pot să zic orice, pot să fac orice glumă în casă. De aceea vreau cu ea la Power Couple sau Asia Express. Relația noastră este atât de solidă încât sunt foarte fericit că se întâmplă așa”.

Referitor la căsătoria anterioară a soției sale cu Valeriu Lazarov, Andreas a spus: „N-am avut niciodată o presiune. Pentru mine, cine ești din secunda în care mă cunoști, e tot ce mă interesează. Trecutul tău te-a făcut să fii cine ești astăzi”.

Fiul său, Luca, l-a pus recent în dificultate pe Andreas, întrebându-și mama: „L-ai iubit mai mult decât pe tati?”. Augusta i-a răspuns sincer: „Nu se poate judeca așa, sunt lucruri diferite”.

Andreas Petrescu a subliniat importanța transparenței și a comunicării deschise în familie: „Noi trei avem o relație specială. Îi zic tot ce vrea să afle, nu avem limite. Dacă mai am vreo fantezie, i-o spun. Nu avem niciun fel de secrete între noi doi. Eu mi-am luat un partener pentru drum lung”.

Andreas Petrescu a demonstrat că, în ciuda provocărilor și a situațiilor dificile, umorul și sinceritatea sunt esențiale pentru o viață echilibrată și fericită.

Andreas Petrescu a făcut show total în cadrul emisiunii CANCAN EXCLUSIV (Foto: captură video)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *