June 16, 2024

Andreea Bănică a trecut prin clipe destul de tensionate într-un hotel, după ce vecinii gălăgioși nu au lăsat-o să doarmă.

Andreea Bănică a avut parte de o experiență neplăcută în hotel, unde în loc să se odihnească, a avut parte de un „concert” gratuit în plină noapte.

Vecinii din camera alăturată nu au lăsat-o să doarmă deloc, fiind foarte gălăgioși. Cântăreața nu a închis un ochi întreaga noapte din cauza lătratului câinelui acestora și a sforăitului îngrozitor al vecinului.

Deși pe mulți i-ar amuza o astfel de situație, Andreea nu a fost deloc încântată. Ea a ales să povestească întreaga scenă fanilor săi, evitând confruntarea directă pentru a nu face o impresie proastă.

„Pentru că în hotelul în care am stat am avut niște vecini de cameră care aveau un câine! Acesta este unul dintre motivele pentru care nu acceptăm animale în hotelul nostru, asta pentru că am mai primit întrebări de genul.

Nu mai spun că domnul a sforăit îngrozitor toată noaptea (nu-i de râs). Mai rău este că vecinii m-au recunoscut și a trebuit să tac mâlc ca să nu le fac o impresie proastă că nah, sunt Andreea Bănică, iar dacă băteam la ușă să le spun că nu pot să dorm, i-aș fi deranjat (tot pe ei).

Sincer, să dormi așa în lătrat de câine, urlat de pisici, cântat de cocoși, parcă a doua zi nu mai ai chef, stare de nimic! Ce mi se pare foarte rău este faptul că nu suntem civilizați, nu ne pasă de cel din jur, ci doar de binele nostru, suntem răi și parcă prostia vine uneori odată cu vârsta…

Am avut un cățel și l-am purtat după mine 10 ani în toate hotelurile într-o geantă, însă nu am deranjat niciodată, nu a lătrat aiurea pentru că l-am culcat la pieptul meu unde a simțit siguranță, l-am învățat să nu facă gălăgie, l-am educat ca pe un copil! Animalele trebuie iubite, protejate, educate, îngrijite, nu lăsate de capul lor…”, a scris artista în postarea sa.
Andreea Bănică, moment penibil într-un hotel! Ce s-a întâmplat noaptea, după  ce vecinul din camera de alături a recunoscut-o

Andreea Bănică, criticată pentru atitudinea ei

Postarea Andreei Bănică a generat numeroase reacții din partea fanilor. Unele persoane i-au dat dreptate, în timp ce altele au criticat-o pentru faptul că a ales să-și exprime nemulțumirea pe internet, în loc să abordeze direct problema.

Dar ce e așa de wow ce spune? Sunt hoteluri dog friendly, unele adults only…altele family și tot așa. Până la urmă fiecare își stabilește clientela cum dorește, la fel cum fiecare își alege hotelul cum dorește. Poate chiar ar trebui și noi să ne civilizăm un pic și să nu mai considerăm ca normalitate comportamentul de junglă și să recomandăm dopuri de urechi. Tocmai de asta nu am mai făcut un concediu în România, la mare, de cel puțin 20 de ani.

Să vă mai spun că în alte țări sunt și blocuri unde este stipulat prin contractul de lease că nu ai voie cu animale de companie sau să ai parchet în casă? Pe jos doar mochetă antifonică, de preferat? Ps: Nu sunt fan Andreea Bănică. Nu sunt la curent cu activitatea dânsei însă sunt de acord cu ce spune. Nu vrea să primească în hotelul ei căței. Foarte bine! Nu primi! Alții primesc…foarte bine! Să primească”, a fost un mesaj din mediul online.

„Dragă Andreea Bănică, între timp s-au inventat dopurile de urechi”, a comentat altcineva.

„Mai bine bătea la ușă decât să scrie pe Insta… acum știe mai multă lume cât de pretențioasă e”, a fost alt comentariu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *