July 22, 2024

Un clujean a ajuns viral pe internet după ce a vrut să închirieze o casă. Anunțul a stârnit multe reacții. Locuința are 1,5 metri pătrați, iar proprietarul a ținut să specifice că printre avantaje se numără și faptul că are WC în curte. Bineînțeles, și prețul este pe măsură!

În ultimii ani prețurile pe piața imobiliară au crescut considerabil, astfel că nu toată lumea își permite să achiziționeze propria locuință. Unii oamenii aleg să închirieze o garsonieră, un apartament sau chiar o casa, considerând această variantă mai convenabilă pentru ei. Totuși, nici în acest caz nu este ușor de găsit un spațiu ieftin. În plus, în multe cazuri, dacă prețurile sunt mai mici, și condițiile sunt pe măsură. Astfel că anunțul unui clujean a ajuns viral, după ce a scos la închiriere o casă de nici 2 metri pătrați.

Citește și: CÂȚI BANI COSTĂ SĂ TRĂIEȘTI O LUNĂ ÎN GERMANIA. UN ROMÂN STABILIT ACOLO A FĂCUT CALCULUL COMPLET: „CHIRIE 600 EURO, CURENT 120 EURO..”

Anunțul viral

Anunțul unui clujean postat pe un site online a ajuns viral. Bărbatul a scos la închiriere o casă de 1,5 metri pătrați. Acesta a menționat că printre avantaje se numără un calorifer electric, acces la apă, 3 prize, dar și un WC în curte. Mai mult, este bine de știut pentru doritori că locuința se află în cartierul Someșeni din Cluj- Napoca și este aproape de strada Aurel Vlaicu.

Totuși, surpriza a fosta atunci când proprietarul a anunțat prețul. Ei bine, cei care vor să închirieze acest spațiu de nici 2 metri pătrați, trebuie să scoată din buzunar 200 de euro pe lună. Atenție! Nu este vorba de o glumă. Clujeanul chiar a menționat în anunț că așteaptă din partea celor din jur seriozitate.

„Locația: Cartierul Someșeni, suprafață: 1,5 metri pătrați utili.

Avantaje: are calorifer electric, acces la apă, WC (în curte), 3 prize.

Este aproape de stații de autobuz și de strada Aurel Vlaicu.

Preț: 200 de euro/lună. Rog seriozitate.”, se arată în anunț.

închiriere-casa

Anunțul a stârnit foarte multe reacții. Unii utilizatori au lăsat comentarii ironice.

„Roaba o dai, șefule?”/ „Mi se pare puțin, îți dau 500 că să creștem preturile pe chirii iar că și așa sunt prea mici.”/ „ Are și spațiu de depozitare generos sub casă.”/ „Aer condiționat de la vremea de afară.”, au fost câteva dintre comentarii.

Așadar, proprietarul a dorit să închirieze această casă, însă a ajuns ținta ironiilor în mediul online. Anunțul său a devenit viral, iar unii internauți au fost „nemiloși” cu privire la specificațiile locuinței.

Citește și: LOCUL DE MUNCĂ PLĂTIT REGEȘTE, UNDE NU SE CERE EXPERIENȚĂ. CE CONDIȚII TREBUIE SĂ ÎNDEPLINEASCĂ ROMÂNII PENTRU 3000 DE EURO LUNAR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *