December 8, 2023

Imagini terifiante cu Theo Rose! Artista și-a speriat fanii în urma unui filmuleț postat pe rețelele de socializare. S-a afișat cu un ochi vânăt, iar în videoclipul postat pare că cineva a bătut-o bine! Cântăreața chiar a povestit cum a ajuns în situația asta.

Theo Rose este cunoscută pentru faptul că apare în diverse ipostaze în mediul online. Aceasta nu ține cont de prejudecăți și se afișează așa cum dorește. Fie că e nemachiată sau obosită, ea se filmează și le arată fanilor fiecare „față” a ei. De această dată, însă, i-a îngrijorat teribil după ce a postat un filmuleț, unde are un ochi vânăt și umflat. Fără să stea pe gânduri, a povestit tot ce s-a întâmplat.

Citește și: DE NECREZUT! CÂŢI BANI FACE THEO ROSE DE LA VOCEA ROMÂNIEI ÎN DOAR 60 DE MINUTE PE SCENĂ

Apariție terifiantă a lui Theo Rose

Fanii s-au speriat la culme atunci când au văzut imaginile cu Theo Rose în care apare cu un ochi vânăt și umflat. Totuși, artista a povestit cum a ajuns în această situație. În realitate, artista nu a pățit nimic, așa că urmăritorii ei au putut răsufla ușurați. Vedeta filmează un noi episod din serialul de la Pro TV, unde interpretează rolul Verei. Așadar, este vorba despre un machiaj profesional făcut de un make-up artist talentat.

„Cum am ajuns în situația asta? Păi e foarte simplu. Filmez pentru Clanul și aveam nevoie de machiajul ăsta. Trebuie să mi-o iau și eu o dată. Abia așteptam secvența asta.”, a mărturisit Theo Rose, pe TikTok.

Pentru a nu lăsa loc de interpretări, cântăreața a arătat, în filmuleț, și procesul machiajului. Aceasta a filmat pas cu pas cum a fost realizat ochiul vânăt și umflat.

„Femeie bătută! Așa se face un ochi umflat. Vedeți… că nu știați la ce vă ajută educația plastică la școala generală. Uite, la asta! Ca să umflați ochii. Ziceți că nu e nevoie de educație plastică să umfli niște ochi. Ce vorbești?”, a povestit artista, în timp ce era machiată.

Theo Rose, în timp ce era machiată/ Sursa foto: Captură video
Theo Rose, în timp ce era machiată/ Sursa foto: Captură video

Reacția lui Anghel Damian

Imediat cum a terminat machiajul, Theo Rose a vrut să vadă reacțiile colegilor ei de pe platou de filmări. Printre aceștia, s-a numărat și Șerban Pavlu, actorul care joacă alături de cântăreață în serialul de la Pro TV. Bineînțeles, că nu a scăpat de „imaginea terifiantă” nici Anghel Damian, iubitul artistei. Vedeta a apărut în fața lui și l-a întrebat ce crede despre machiajul ei.

„E bine! Să vedem dacă e așa! După aceea o să fii pirot, Jack Sparrow.”, a fost reacția lui Anghel Damian.

Citește și: GESTUL FĂCUT DE THEO ROSE DUPĂ CE ALEX LEONTE S-A AFIȘAT CU NOUA IUBITĂ. VEDETA N-A RĂMAS INDIFERENTĂ, TOATĂ LUMEA A REMARCAT

Cei doi s-au amuzat pe baza ochiului „umflat” al lui Theo Rose. Însă, atunci când a fost întrebată de o colegă ce părere a avut Anghel Damian, cântăreața a dat un alt răspuns. Mai mult, a adus în discuție și o posibilă nuntă.

„Mă place și așa! A zis că mă ia de nevastă. S-a hotărât!”, a mărturisit Theo Rose.

Artista și Anghel Damian au împreună un băiețel pe nume Sasha, dar nu au făcut pasul cel mare, până acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *