December 1, 2023

Oana Matache și Radu Siffredi duc relația mai departe! Le merge bine, ba chiar totul e în roz între ei, de altfel, imaginile în care cei doi sunt surprinși de CANCAN.RO, zilele trecute, sunt argument. Și, ca o glumă, el chiar poartă teniși roz ????????. Să lăsăm puțin gluma deoparte și să o zicem, pe șleau, că nimeni nu le-a dat nicio șansă, mai ales că, din când în când, iubăreții s-au mai ”ciufulit”. Dar… Au prins paltonul împreună!

Gecuță, blugi strâmți, cizme Apreski. Geacă de piele, blugi largi, care-i acoperă aproape cu totul tenișii. Asta e costumația pe care Oana și Radu au ales-o atunci când au ieșit din casă. El se plimbă precum cocoșul, țanțoș chiar, pe lângă ”puicuța” lui. Se întâmplă într-un mall din Capitală, acolo unde cuplul pe care nimeni din showbiz nu a pariat bagă un shoppinguț. Tinerelul care i-a luat locul lui Răzvan Miheț, fostul soț, e atent la a lui iubită. Își dă cu părerea când ea îi prezintă un body alb, agățat în umeraș. Și blugii sunt la căutare, model larg, pe care Radu pune mâna. Și ea își dă cu părerea.

(CITEȘTE ȘI: SECRETUL IUBITEI LUI RĂZVAN MIHEȚ! PĂRĂSIT DE OANA MATACHE ȘI, APOI, DE SORE, A ”LOVIT” CU O MISTERIOASĂ SEXY-BLONDINĂ! CANCAN.RO ARE DETALIILE)

Oana Matache și Radu Siffredi au dat năvală în mall, pentru o sesiune de shopping

Ghetuțele la control: Oana le încearcă pe cele albe, care i-au făcut cu ochiul, el strâmbă, puțin, din nas. Dar facă-se voia ei, își șoptește. Sora Deliei le pune, la loc, în raft. Rămân doar cu privitul, pentru că nimic nu le-a ”furat” ochii. Se retrag de acolo, dar mall-ul e mare, timp berechet au cei doi care, nu cu mult timp în urmă, erau sortiți ”pieirii”.

Radu Siffredi a urgentat divorțul Oanei Matache

Se întâmpla în final de iarnă, într-o lună, februarie, care-i schimba, radical, viața Oanei Matache. Îl întâlnea pe Radu Siffredi, băiatul din Galați care devenea, peste noapte, iubitul mult visat. Era încă măritată, dar relația curgea anemic, despărțirea, iminentă.

„Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. Și am mai auzit chestia asta: băi, dar cum să divorțezi așa, dar ce, te bate? Nu, nu trebuie să mănânci bătaie ca să alegi să nu mai stai într-o relație. Repet, toxicitatea poate să vină din multe părți”, dezvăluia, atunci, Oana.

(NU RATA: PĂRĂSIT DE OANA MATACHE, RĂZVAN MIHEȚ A MAI SUFERIT UN EȘEC ÎN AMOR. RELAȚIA CU SORE S-A ÎNCHEIAT BRUSC ȘI FĂRĂ MULTE EXPLICAȚII. EXCLUSIV)

Cât despre cel pe care-l alesese să-i fie jumătate? ”Mi-a trebuit mult curaj să fac asta. Nu e ca și când m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineață: vreau să mă mut cu doi copii singură. Și e o chestie care s-ar fi întâmplat oricum, faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile”, a spus aceeași soră a Deliei.

Oana Matache a pus ochii pe niște cizmulițe, dar, în cele din urmă, le va lăsa pe raft

Povestea de iubire căreia i s-a împotrivit și Carmen Harra! Oana Matache și Radu Siffredi n-au ascultat de nimeni

Mama ei și prietenii nu au privit cu ochi buni despărțirea, darămite noua relație. Chiar Carmen Harra, celebra prezicătoare, le închidea porțile iubirii pe termen lung: ”Eu am o îndoială că ea va merge în timp, cu bătaie lungă într-o relație cu acest Radu. Ea nu și-a pregătit această relație, a făcut-o peste noapte, în ascuns.”

Iată că Oana și Radu au infirmat toate pronosticurile: au prins paltonul împreună! Urmează Crăciunul, Revelionul… O lungă viață în roz?

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *