December 2, 2023

Aurelian Temișan (51 de ani) și Monica Davidescu (51 de ani) joacă în piesa de teatru „Divorțul Anului”. Cei doi parteneri de viață sunt colegi și pe scenă, iar piesa poate fi urmărită la data de 4 decembrie 2023, la Teatrul Național București – Sala Studio. Detaliile se află mai jos, în articol.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu, amândoi în vârstă de 51 de ani, nu sunt doar parteneri de viață, ci și de scenă. Cei doi pot fi văzuți în „Divorțul Anului”, piesa de teatru care va avea loc la data de 4 decembrie 2023, la ora 19:30. Piesa poate fi urmărită la Teatrul Național București – Sala Studio.

Este vorba despre o piesă adaptată, după ideea unui film din perioada anilor 1970, de către actorul Ion Lucian. Actorul murise înainte de a împlini vârsta de 88 de ani. Decesul a survenit în anul 2012, în urma unei bronhopneumonii. Fusese internat la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Floreasca, conectat la aparate. Era intubat și ventilat mecanic. Înainte de deces, marele actor adaptase piesa respectivă. Privitorii îi vor putea vedea pe scenă pe Ovidiu Cuncea, Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

Vezi și SOȚUL MONICĂI DAVIDESCU ARE UN MARE FAVORIT! BĂRBATUL CARE-L FACE PE AURELIAN TEMIȘAN SĂ TRESALTE CÂND ÎL VEDE PE TOCURI

Cât costă biletul?

Persoanele care doresc să privească piesa de teatru care va avea loc la Sala Studio, la Teatrul Național București, pot opta între:

  • Prețul pentru Categoria 1 este de 100 de lei;
  • Prețul pentru Categoria 2 este de 70 de lei;
  • Mai sunt disponibile 163 de locuri, potrivit site-ului prin care se pot face rezervările, la data curentă.

Vezi și POZEAZĂ ÎN PRIETENI, DAR SE ȘICANEAZĂ MEREU! RIVALITATE FĂRĂ MARGINI ÎNTRE AURELIAN TEMIȘAN ȘI ADRIAN ENACHE! MIZA ESTE URIAȘĂ!

Monica Davidescu și Aurelian Temișan, pe scenă

Citește și  MOMENTUL UIMITOR ÎN CARE AURELIAN TEMIȘAN A FOST CONFUNDAT CU CABRAL. CE A FĂCUT ARTISTUL, DUPĂ CE ȘI-A REVENIT DIN ULUIALĂ

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt căsătoriți din 1996

De altfel, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, Aurelian Temișan și Monica Davidescu au vorbit despre căsnicia lor. Cei doi s-au căsătorit în anul 1996 și au, împreună, o fetiță pe nume Dora Maria (12 ani). Cei doi au dezvăluit cum reușesc să o țină pe cea mică departe de „tentații”.

„E o întrebare foarte grea, ar merita o dezbatere. Nu știu să-ți răspund exact, învăț odată cu ea, încerc să mă adaptez nevoilor ei, pentru că trăiește într-o societate diferită de cea în care am fost eu adolescentă. Și încerc să-i înțeleg dorințele.

Evident, în același timp, încerc să controlez mediul în care ea intră, să nu fie un mediu nociv. Ea, însă, merge cu noi cam peste tot. Mediul în care mergem noi nu este unul nociv și ne-am ales cu grijă prietenii și în general anturajul. Și atunci, cred că exemplul nostru ar fi cel mai bun”, ne-a mărturisit Monica Davidescu.

Interviul integral poate fi accesat AICI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *