May 20, 2024

Ziua bună se cunoște încă de dimineață și trebuie începută cu zâmbetul pe buze. Iar pentru asta am pregătit un banc care cu siguranță te va amuza copios. Protagonistul de astăzi este Bulă, care încearcă să obțină o mărire de salariu. Deznodământul este hilar. 

Bulă se duce în biroul șefului său.

– Șefu’, trebuie să fiu sincer cu dumneavoastră. Știu că economia nu merge grozav, însă alte două mari firme mă caută și aș dori să vă cer respectuos o mărire de salariu.

După 10 minute de tocmeală, șeful cade de acord la o mărire de 25%. Bulă este în culmea fericirii și dă să se ridice de pe scaun ca să plece.

– Apropos, care sunt cele două firme care te caută, Bulă?

– Sunt firme mari, mari de tot: Enel și Digi.

(CITEȘTE ȘI: BANCUL ZILEI | CEARTĂ INTELIGENTĂ ÎN CUPLU)

Un ardelean își cumpără niște ochelari revoluționari din Japonia

Un ardelean, în călătorie în Japonia, își cumpără niște ochelari revoluționari care-i permit să vadă persoanele îmbrăcate, nude. Iese în stradă și își pune ochelarii. Vede pe toată lumea în pielea goală. E în extaz! Își scoate ochelarii: femeile-s îmbrăcate! Își pune ochelarii: dezbrăcate. Incredibil!

La întoarcere, în avion, îl apucă nebunia văzându-le pe toate stewardesele în pielea goală! Ajuns acasă, înainte de a intra, își pune ochelarii ca să-și vadă soția goală. Deschide ușa, și o vede pe nevastă-sa cu Gheo, bunul lui prieten, goi pușcă, lungiți pe canapea. Își scoate ochelarii: tot goi. Își pune iar ochelarii: goi! Își scoate ochelarii: tot goi! Furios, aruncă ochelarii și zbiară: Tulai Doamne, că n-am noroc. Numa′ ce i-am cumpărat și deja s-o stricat.

Alte bancuri amuzante

Apartamentul lui Bulă a fost invadat de gândaci. A încercat toate metodele, dar gândacii nu mureau. Fiind deja disperat, Bulă se duce la o ghicitoare. Aceasta îi spune:

– Deschide ușa și spune cuvintele: „Gândacilor! Plecați din casa mea!”. Dar fii atent să nu zâmbești, că de altfel nimic nu se mai întâmplă.

Se duce Bulă acasă, deschide ușa și, pe un ton autoritar, spune:

– Gândacilor!! Plecați din casa mea!

Şi minune, gândacii, ascultători, încep să părăsească locuința. Ultimul așa de trist s-a uitat la Bulă, după care și-a continuat drumul. Neputându-se abține de la o așa priveliște, Bulă bufnește în râs. Ultimul gândac se oprește, se întoarce la Bulă, începe a zâmbi și strigă celorlalți:

– Fraților, haideți înapoi, că a glumit.

(VEZI ȘI: BANC | „BULĂ, DE CE AI LIPSIT IERI DE LA ȘCOALĂ?”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *