May 20, 2024

Dragi cititori, CANCAN.ro vă pune la dispoziție un banc copios ca să începeți săptămâna în forță. Ziua bună se cunoaște de dimineață! Este important să începeți fiecare zi cu zâmbetul pe buze. O zi în care nu ați râs este o zi pierdută.

Iată gluma pe care v-o propunem în această dimineață:

– Ţi-am făcut sarmale şi prăjitura ta preferată.

– Aoleu, iar ai lovit mașina?

– Nu prostuțule, te iubesc enorm și abia aștept să ajungi acasă pentru că mi-e dor de tine și vreau să te alint.

– Aaaa, deci e mai grav. Vine mă-ta la noi. Câte zile stă?

– Două săptămâni.

Asta nu este tot! O zi fără distracție este o zi pierdută. CANCAN.ro v-a mai pregătit încă o surpriză! Bucuria și veselia sunt la ele acasă. Nu uitați să zâmbiți în fiecare zi. Continuați-vă ziua într-o notă pozitivă. Mai jos vă așteaptă o serie specială de bancuri bonus.

Citește și: BANCUL DE LUNI DIMINEAŢA | „NU FUNCŢIONEAZĂ IMPRIMANTA”

Alte bancuri amuzante cu soacre. Râzi cu lacrimi!

Într-o zi soacra se hotărăşte să-şi testeze cei trei gineri

Aşa că se aruncă într-o fântână. Primul ginere o vede şi se duce repede şi o salvează. A doua zi acesta găseşte în faţa casei o Dacie cu un bileţel pe el pe care scria  “Cu drag, mama soacră. După o vreme se aruncă iar soacra în fântână şi o vede cel de-al doilea ginere şi o salvează. Şi ca drept răsplată găseşte un Trabant în faţa casei cu acelaşi bileţel. Hotărâtă să facă şi ultima probă se aruncă iar în fântână, aşteptând să fie salvată de cel de-al treilea ginere. Acesta în schimb se gândeşte: “Dacă primului i-a dat o Dacie, celui de-al doilea un Trabant, înseamnă că mie o să-mi dea o bicicletă. Mai bine las-o naibii să moară”. A doua zi de dimineaţă se trezeşte cel de-al treilea ginere cu un Ferrari ultimul model la poartă, care avea un bileţel pe el pe care scria: “Cu drag, tata socru”.

Socrul mare se întoarce obosit de la câmp, intră în casă şi în capul scărilor îşi întâlneşte ginerele

Fără multe cuvinte socrul ridică mâna dreaptă, o îndoaie sub forma literei `S`, roteşte palma din încheietura mâinii şi se uită întrebător la ginere. Acesta fără un cuvânt ridică ambele braţe şi gesticulează ca şi socrul.
Şi acum traducerea gesturilor:
Socru: – E acasă vipera ?
Ginerele: – Sunt acasă amândouă.

Citește și: BANC | ADAM ȘI EVA IAU AVIONUL PENTRU PRIMA DATĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *