July 22, 2024

Bianca Drăgușanu a avut parte de o experiență mai puțin plăcută în trafic. Vedeta, întâmpinată de poliție pentru încălcarea regulilor de circulație, a fost desigur amendată, iar aceasta nu este partea cea mai dură a povestirii.

În urma incidentului, vedeta a fost supusă și testului antidrog, o măsură care a devenit tot mai des întâlnită în cazul celor prinși la volan sub influența substanțelor interzise.

Cu un umor specific, Bianca a relatat întregul episod în mediul online: „Am fost oprită de poliție și am văzut că s-a pornit o campanie antidrog pe care o susțin. Bineînțeles că nu am fost oprită de poliție pentru că sunt un cetățean corect și bun… Am fost oprită pentru că am încălcat niște reguli. Am fost amendată, dar nu asta mă doare cel mai tare. Am primit și niște puncte și mi s-a făcut și testul antidrog. Știți că acolo sunt mai multe substanțe.”

Cu un zâmbet, vedeta a povestit cum testul antidrog, ce a durat mai bine de 10 minute, a avut un rezultat negativ. Conștientă de stilul său de viață sănătos, Bianca nu a resimțit niciun strop de emoție înainte de a afla rezultatul:

„Ce credeți? A ieșit negativ. Normal că a ieșit negativ, nu am avut nicio emoție. Sunt mândră de mine pentru că am un stil de viață sănătos.”

Într-o notă de susținere a campaniei antidrog, Bianca Drăgușanu a exprimat convingerea că aceasta are un impact benefic, mai ales când este direcționată către persoanele publice, și a evidențiat importanța desfășurării acesteia într-un mod profesionist și civilizat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *