December 1, 2023

Pe Cabral și Pavel Bartoș îi leagă o prietenie bună. Cei doi au lucrat mult timp împreună, pe vremea când filmau pentru telenovelele românești, iar mai apoi au devenit colegi de trust la Pro TV. Puțini sunt cei care știu că aceștia au o istorie împreună, iar pentru multă vreme au păstrat cu succes titulatura de regii farselor. Cei doi obișnuiau să își joace tot felul de feste unul altuia, asta până când poliția a intervenit. Ce s-a întâmplat?

Pe vreme când petreceau multe ore pe platourile de filmare din Buftea, Cabral și Pavel Bartoș au început un joc al farselor. Inițial, aceștia își făceau farse minore, care nu produceau prea multe stricăciuni, însă, în scurt timp jocul dintre cei doi a luat amploare. Aceștia au ajuns până în punctul în care una dintre glumele lor a intrat în atenția oamenilor legii.

(CITEȘTE ȘI: UN TURC A VRUT SĂ DESPARTĂ CUPLUL CABRAL- ANDREEA IBACKA! TOTUL S-A TERMINAT CU INTERVENȚIA VEDETEI PRO TV, O CERUSE ȘI DE NEVASTĂ)

Cabral și Pavel Bartoș, regii farselor

Așa cum spuneam, pe vremea când filmau pentru telenovelele românești, Pavel Bartoș și Cabral au dezvolta un joc al farselor pentru a face să treacă timpul mai ușor dintre pauzele de filmare. Cei doi au început competiția timid: își ascundeau cheile de la mașină, ștergătoarele, însă ușor, ușor totul a evoluat.

Farsele au început să fie din ce în ce mai complexe și să producă stricăciuni mai mari. De exemplu, Pavel Bartoș i-a ascuns lui Cabral un pește mort în mașină, într-un loc greu accesibil, astfel prezentatorul de la Săriți de pe Fix a rămas mai bine de două săptămâni pieton.

Însă, Cabral și-a luat repede revanșa și i-a pregătit lui Pavel Bartoș o farsă de proporții, care a atras atenția și oamenilor legii. Mai exact, soțul Andreei Ibacka i-a pus colegului său lichid de fum în eșapament. Așa că atunci când prezentatorul de la Vocea României a plecat cu mașina spre casă lăsa în urma lui o coadă de mai bine de un metru de fum.

Poliția l-a observat în trafic și l-a tras imediat pe dreapta. Atunci, Pavel Bartoș a riscat o sancțiune serioasă, însă spiritele sau calmat când polițiștii au sesizat că fumul lăsat de mașina actorului miroase a căpșuni.

„Am avut seria de necazuri cu Pavel Bartoș, atunci am dus-o mult prea departe! Filmam amândoi în Buftea și erau zile foarte lungi, noi nu eram actori principali, erau foarte multe ore de așteptare și normal că ne-am apucat să facem toate prostiile.

Am plecat cu ascunsul cheii de la mașină, la pusul în mașină a unei chestii care mirosea urât. El mi-a pus ceva urât mirositor la admisie de aer, eu i-am pus un pește mort la bancheta din spate. Mi-a pus și el unul într-un loc greu accesibil de a trebuit să las mașina două săptămâni acasă. I-am legat puntea din spate cu un lanț de un copac. El mi-a scos mie ștergătoarele, ploua de rupea, și abia am găsit unul în niște tufe ca să pot pleca acasă.

După aia am făcut rost de un litru de lichid de fum și l-am băgat în eșapament și l-a oprit poliția prin Buftea că mașina lui scotea fum de un metru. Au vrut să-i ia actele, până s-au prins că mirosea a căpșuni… deci nu era de la mașină”, a declarat Cabral, potrivit ciao.ro.

(VEZI ȘI: PAVEL BARTOȘ, PREZENTATORUL DE LA “ROMÂNII AU TALENT”, A RUPT TĂCEREA ÎN EXCLUSIVITATE PENTRU CANCAN.RO. COPILĂRIA L-A MARCAT IREMEDIABIL)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *