May 24, 2024

În urmă cu puțin timp, Carmen Grebenișan și Alex Militaru veneau cu o veste ce a luat prin surprindere multă lume. La trei ani de la căsnicie, cei doi au anunțat că relația lor a ajuns la final și că vor merge pe drumuri diferite. Acum, aceștia se află în plin proces de divorț și au ajuns la momentul partajului. Se pare că au destul de multe lucruri de împărțit, iar acest pas nu se face prea ușor. Blondina a făcut mai multe dezvăluiri din cadrul divorțului. 

Pentru o bună perioadă, Carmen Grebenișan și Alex Militaru au trăit o frumoasă poveste de dragoste, ce era admirată de multă lume. În urmă cu trei ani, cei doi chiar au decis să facă pasul cel mare și s-au căsătorit. Însă, se pare că basmul a ajuns la final, iar acum au decis să meargă pe drumuri separate și sunt în plin proces de divorț. În timpul căsniciei, aceștia au adunat mai multe bunuri împreună, iar acum trebuie să facă partajul.

(CITEȘTE ȘI: ALEX MILITARU NU VREA SĂ DIVORȚEZE DE CARMEN GREBENIȘAN. SPERĂ LA O ÎMPĂCARE, DAR INFLUENCERIȚA ȘI-A CUMPĂRAT DEJA UN ALT APARTAMENT)

Carmen Grebenișan și Alex Militaru au ajuns la partaj

Așa cum spuneam, Carmen Grebenișan și Alex Militaru se află în plin proces de divorț și au ajuns la momentul partajului. În cei trei ani de căsnicie, cei doi au adunat mai multe bunuri împreună, iar acum trebuie să facă împărțeala. Influencerița a vorbit despre întreaga situație și a mărturisit că trece prim momente destul de dificile.

Mai mult, aceasta a dat de înțeles că de când s-a pus problema partajului lucrurile s-au mai schimbat și la fel și comportamentul celui ce i-a fost soț. Deși nu a vrut să ofere prea multe detalii pe marginea acestui subiect, urmăritorii blondinei au înțeles că ar exista câteva probleme, iar despărțirea nu mai pare așa pașnică.

„Viața e așa faină, doar că acum trec un pic printr-o situație inconfortabilă atât eu, cât și Alex, cu toată situația asta de partaj, de împărțirea lucrurilor și o să dureze și mi se pare că aici pur și simplu aici se schimbă un pic comportamentul, din păcate, pentru că e vorba de patrimoniu, de obiecte și nu de implicare emoțională și nu îmi place partea asta deloc, dar există, e o parte în divorț și cum nu prea pot să vorbesc mult, pentru că nu mi se pare de bun simț să expun tot ce se întâmplă în online(…)

Am trecut eu prin situații mai dificile și am putut să le duc, doar că e ușor inconfortabilă situația”, a mărturisit Carmen Grebenișan, în mediul online.

Printre bunurile pe care Carmen Grebenișan și Alex Militaru trebuie să le împartă se numără și casa în care au locuit în timpul căsniciei. În această situație, se pare că acela care va păstra imobilul este Alex, iar blondina își va face în curând bagajele.

„Ca un mic update, o să mai dureze puțin până mă mut eu. Cel care o să rămână în această căsuță o să fie Alex. O să partajăm cumva corect lucrurile, totul o să fie ok și cred că și lui îi pare că eu plec din casa asta, dar cert este că împreună nu mai puteam funcționa și a trebuit să plec eu”, a mai spus Carmen Grebenișan.

(VEZI ȘI: ADEVĂRUL DESPRE DIVORȚUL DINTRE CARMEN GREBENIȘAN ȘI ALEX MILITARU! ALINA CEUȘAN A DAT DIN CASĂ: „NU SE MAI AFLA ÎN LOCUL POTRIVIT”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *