May 24, 2024

Actrița Carmen Tănase a făcut mărturisiri incredibile despre relația pe care o are cu divinitatea, în cea mai recentă ediție a podcast-ului „ALTCEVA cu Adrian Artene”. Aceasta a dezvăluit, printre altele, că de fiecare data când îi cere ajutorul lui Dumnezeu se întâmplă ceva, un semn pe care-l primește și o scoate dintr-o situație grea.

Carmen Tănase, una dintre cele mai iubite actrițe din România, care i-a dat viața personajului Flăcărica, din telenovele, a dezvăluit că relația pe care o are cu divinitatea reprezintă singurul său sprijin. Aceasta apelează la Doamne-Doamne, de fiecare data când se află la ananghie. Iar semnele pe care le primește o ajută să iasă cu bine dintr-o situație dificilă.

Carmen Tănase a vorbit despre relația sa cu divinitatea, în podcastul lui Adrian Artene

„Eu nu aș putea (trăi fără Dumnezeu – n.red.). Unii pot, dar eu nu aș putea. Este singurul sprijin aș spune real, deși el e imaginat. Eu știu că atunci când sunt la în ananghie și gândul meu se îndreaptă acolo, el nu mă va lăsa. Știu sigur asta. Nu pot să spun despre oameni lucrul ăsta, dar nu știu cum să explic. Pur și simplu i-am simțit ajutorul. I-am simțit mâna de câteva ori, că m-a luat de aici, de ceafă, și m-a aruncat în altă parte, ca să fiu în siguranță.

Sunt convinsă că s-o fi săturat până peste cap de cererile mele. Dar cu toate astea mă ajută și știu și simt asta”, a mărturisit actrița la podcastul „ALTCEVA cu Adrian Artene”.

CITEȘTE ȘI: CE SALARIU LUNAR ARE CARMEN TĂNASE DE LA TEATRU: „BANII ĂȘTIA ÎI IAU FIE CĂ JOC, FIE CĂ NU JOC”. ACTRIȚA ÎȘI COMPLETEAZĂ VENITURILE DIN CONTRACTE EXTRA

„ Nu m-a lăsat niciodată”

Actrița pe care nu de puține ori viața a pus-o la încercare, a vorbit, de asemenea, și despre semnele pe care le primește, atunci când cere ajutorul divinității.

„Eu de câte ori Îi cer ajutorul când sunt așa într-o situație limită sau îi spun Te rog, dă-mi un semn că m-ai auzit, se întâmplă ceva. Ori primesc un telefon care mă scoate dintr-o anumită situație sau se întâmplă ceva aberant în casă. Adică țâșnește ceva care n-are cum să țâșnească. Eu îl consider semn. Nu m-a lăsat niciodată. Uneori a întârziat, că o fi avut alte treburi cu alții”, a adăugat actrița.

CITEȘTE ȘI: CUM A AJUNS CARMEN TĂNASE PE PATUL DE SPITAL DIN CAUZA UNUI STRĂNUT. ACTRIȚA A FOST OPERATĂ: „A FOST CEVA FOARTE COMPLICAT”

„Trebuie să te împrietenești cu moartea!”

Carmen Tănase a povestit, de asemenea, cum trăia Învierea Domnului în copilărie, dar și despre cum i-a fost propria Înviere pe care a experimentat-o de 3 ori. Totodată, aceasta a vorbit și despre persoanele dragi care au părăsit această lume, pe care și le-ar dori din nou alături.

„Dragă membru al comunității Altceva, te invit cu tot sufletul să te bucuri și să trăiești prin inimă acest nou episod de podcast. Invitata mea, doamna Carmen Tănase, este unul dintre puțini oameni binecuvântați de Dumnezeu să reușească să-și treacă emoția prin filtrul ecranului, de aceea, crede-mă, te invit să urmărești o poveste care te va încărca cu energie pozitivă!”, declară Adrian Artene.

Podcastul integral poate fi vizionat aici:

Surprinde fiecare nuanță a discuției dintre jurnalist și actriță și ABONEAZĂ-TE la canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene”, pornește notificările, pentru că în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletului.

Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de FacebookInstagramTik Tok, dar și pe grupul de WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *