December 1, 2023

Carmin Ionescu, fiul celebrului Marian Ionescu, de la Direcția 5, a lovit, din nou, la capitolul imagine. De data asta cu niște berică, în ”buza” pădurii Băneasa, acolo unde l-a ”acompaniat”, puțin botoasă, chiar iubita lui. Imaginile sunt suculente și niciun cititor de CANCAN nu trebuie să le rateze! Așa că dăm drumul la treabă, cât mai repede! Toată smecheria, în exclusivitate!

Zguduit de probleme a fost Carmin Ionescu, în urmă cu ceva ani, dar și le-a făcut cu mâna lui. Implicat în celebrul dosar ”stupefiante pentru VIP-uri”, rebelul fiu al celui care a format trupa Direcția 5 a s-a mai liniștit. ”O viață curată”, și-o fi zis omul, dar, ”eiii, nici chiar așa!”, a curs, imediat, continuarea. Că e tânăr și, putem spune, neliniștit. Alături de iubita lui.

(CITEȘTE ȘI: SCANDALUL DROGURILOR L-A RĂVĂȘIT PE CARMIN IONESCU! FILMĂRI STUPEFIANTE CU FIUL LIDERULUI DE LA DIRECȚIA 5)

Carmin termină berea pe capota mașinii

S-a ”înfiletat” pe bere și a tras în pădurea Băneasa

Zona Băneasa, în ”buza” pădurii. Acolo i-a întâlnit CANCAN.RO pe cei doi, ea, ușor posomorâță, el, cu berica-n mână.

Carmin a luat ”cuvântul” chiar din supermarket, acolo de unde s-a ”înfiletat” pe sticluța care tareee-i făcuse cu ochiul. Iubita s-a focusat spre altele, de-ale gurii. În fine, cei doi au rezolvat la casa de marcat și au ”întins-o” înspre Ploiești… STOP în pădurea Băneasa!

Fiul celebrului chitarist avea să dea, acolo, recital. Și-a dat la o parte iubita de pe locul șoferului și l-a ”încălecat” el. A avut niște probleme cu telefonul, i se ”tăiase” curentul, așa că l-a băgat la încărcat. Pentru puțin timp, nici nu a avut nevoie de prea multe secunde pentru a citi și a răspunde mesajelor care-l chinuiau. Apoi, a ”evadat” din spațiul mult prea strâmt dintre volan și scaun. Free, Carmin, free!

Carmin e puțin ”obosit”, dar își va reveni rapid

Nesperata țigară de 10 lei și fundulețul jucăuș!

Femeia își relua locul, iar iubitul ei venea cu rugămintea: 10 lei! Iubita s-a scotocit prin buzunare și l-a ”lecuit” de dorință. Era dorința unui fum din țigara pe care…n-o avea! Într-un tip ”parcat” în apropiere și-a văzut Carmin salvarea. Omul avea țigări, în fața lui s-a ”proptit”, emoționat. A plătit, deși, inițial, a fost refuzat. Și a revenit la a lui mașină, pardon, iubită.

(NU RATA: PRIMELE CONDAMNĂRI LA ÎNCHISOARE CU EXECUTARE ÎN DOSARUL „DROGURI PENTRU VEDETE”)

Carmin a coborât din mașină, cu berea în mână, iar ținta va fi un fumător, de la care va cumpăra o țigară

El, Carmin, s-a proptit pe capotă. Un gât de bere, un fum de țigară! Tot tacâmul…de față cu iubita care a mai ”scormonit” prin mașină, oferind trecătorilor de la ”șușa” imaginea incendiară cu posteriorul: ”frâu liber imaginației!”

Carmin și-a terminat berea, a urcat în dreapta șoferului, accelerația s-a dus până la capăt. Mașina a demarat, pădurea Băneasa s-a ”topit” în urmă. Și aia a fost!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *