May 20, 2024

Hotelul Andreei Bănică este situat în Eforie Nord, în apropierea Plajei Debarcader. Artista și soțul ei, Lucian Mitrea, au investit sume considerabile pentru ca unitatea turistică de la malul mării să funcționeze perfect. La data de 1 Mai, stabilimentul va fi deschis turiștilor. Cât costă o noapte de cazare? Cancan.ro vă arată detaliile mai jos, în articol.

În urmă cu trei ani, Andreea Bănică și Lucian Mitrea au început să facă o investiție de zile mari. Mai cu seamă, cuplul a dorit ca unul dintre visurile lor să prindă contur – amenajarea și deschiderea unui hotel la malul mării. Zis și făcut! Celebra artistă și partenerul de viață au investit într-un hotel situat într-o zonă accesibilă din stațiunea Eforie Nord. Așezământul turistic poartă denumirea de Atmosphere By The Sea.

La o scurtă vizualizare a site-ului oficial, se oferă informații detaliate posibililor clienți. Hotelul dispune de 52 de spații de cazare – 14 camere și 38 de apartamente ce au dotări premium. În limita disponibilității, există și locuri de parcare în zona proprietății (parcare subterană gratuită). De altfel, la construcția hotelului s-a luat în considerare rampa de acces pentru persoanele cu dizabilități, iar camerele au fost atât conceput, cât și dotate pentru ca fiecare turist să aibă parte de confort. Însă, cât costă o noapte de cazare în hotelul Andreei Bănică și a soțului ei, Lucian Mitrea? Acesta va fi deschis începând cu data de 1 Mai.

Hotelul patronat de Andreea Bănică și Lucian Mitrea este deschis de 1 Mai / sursă foto: Cancan.ro

Vezi și CE CORP DE MISS ARE ANDREEA BĂNICĂ! SILUETĂ DE INVIDIAT LA 45 DE ANI PENTRU SOȚIA LUI LUCIAN MITREA | GALERIE FOTO

Cât costă o noapte de cazare la hotelul Andreei Bănică din Eforie Nord?

Rezervările pentru hotelul Andreei Bănică și a lui Lucian Mitrea se pot face de la două nopți în sus. De altfel, prețurile variază între 900 și 1.600 de lei pentru două nopți de cazare. La o scurtă vizualizare a informațiilor care apar pe un site de booking, hotelul dispune de o serie de facilități pentru clienți.

Printre aceste facilități se numără sistemele de aer condiționat montate la unitatea de cazare, facilitățile pentru persoanele cu mobilitate redusă, dar și camere pentru nefumători. De altfel, există camere de familie, camere cu vedere către Marea Neagră, dar și serviciu de transfer.

Pe site-ul oficial, apar și orele de check-in și check-out. În acest sens, check-in-ul se face între 15:00 și 22:00, iar check-out-ul se face la ora 11:00. În hotel nu sunt acceptate animale de companie. Se oferă acces gratuit la Wi-Fi, iar hotelul oferă un serviciu de închiriere de biciclete și auto.

Hotelul patronat de artistă are 52 de camere și apartamente / sursă foto: Cancan.ro

Vezi și BOALA DE CARE SUFERĂ ANDREEA BĂNICĂ. ARE MARI PROBLEME DIN CAUZA EI: ”MI S-A PĂRUT DUBIOS ȘI AM CONSULTAT UN DOCTOR”

Sursă foto: Cancan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *