May 20, 2024

Astăzi se împlinește o lună de când Costel Corduneanu a încetat din viață. Fostul sportiv a murit pe data de 15 aprilie din cauza unor probleme de sănătate. Acesta suferise o intervenție chirurgicală la inimă și se afla de mai multe săptămâni internat într-un spital din Târgu Mureș – acolo unde și-a dat ultima suflare. Liderul clanului interlop cu același nume este înmormântat în cel mai mare cimitir din Iași – considerat un muzeu în aer liber –  unde accesul se face contra cost. Vezi cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să ajungi la mormântul celui mai temut sportiv din zona Moldovei. 

A trecut o lună de când Costel Corduneanu a încetat din viață. Liderul clanului interlop din Iași a murit din caua unor complicații cardiace – după ce suferise o intervenție complicată pe cord – într-un spital din Târgu Mureș. Moartea prematură – la vârsta de 54 de ani – a fostului sportiv a îndurerat o întreagă comunitate. Sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului a fost adus la Iași, unde timp de 5 zile a avut loc priveghiul. Înmormântarea lui Corduneanu a avut loc pe data de 19 aprilie 2024, iar funeraliile au fost pregătite minuțios de familia acestuia.

Citește și: GESTUL FĂCUT DE FLORIN SALAM ÎN MEMORIA LUI COSTEL CORDUNEANU. ADRIAN ”BELEAUA” CORDUNEANU A FĂCUT PUBLICĂ FILMAREA, DUPĂ CE ȘI-A ÎNMORMÂNTAT FRATELE

Cât costă accesul în cimitirul unde este înmormântat Costel Corduneanu

Costel Corduneanu, unul dintre cei mai temuți interlopi din zona Moldovei și liderul clanului cu același nume, a fost condus pe ultimul drum în urmă cu 4 săptămâni. La înmormântarea de lux au participat sute de mii de oameni atât ce apropiați, familie, prieteni, lideri ai lumii interlope din toată țară, cât și admiratori și oameni de rând care nu l-au cunocut niciodată.

Fostul luptător își doarme somnul de veci în cimitirul ”Eternitatea” – cel mai mare cimitir din Iași, considerat un monument istoric al vieților veșnice – din cartierul Tătărași.  Puțini sunt cei care știu că liderul interlop este înmormântat în zona VIP a cimitirului – lângă Ion Creangă, George Topîrceanu și Mihail Kogălniceanu. Accesul mijloacelor auto în cimitir pentru vizitatori este permis doar contra cost, iar biletul de intrare costă 2 lei.

Costel Corduneanu este înmormântat în cimitirul Eternitatea din Iași/ sursă foto: CANCAN.RO

Citește și: ȚI SE RUPE SUFLETUL! CE SE AFLA LÂNGĂ MORMÂNTUL LUI COSTEL CORDUNEANU, LA 3 ZILE DUPĂ CE A FOST CONDUS PE ULTIMUL DRUM. ADRIAN ”BELEAUA” CORDUNEANU A FĂCUT PUBLICĂ FILMAREA

Cine preia, de fapt, șefia clanului Corduneanu

După ce Costel Corduneanu a încetat din viață, locul de lider a rămas liber. Se zvonește că cel care va prelua șefia clanului de interlopi ar urma să fie chiar unul din frații lui. Și nu este vorba despre Adrian – zis ”Beleaua” – Corduneanu, despre care se credea că va ajunge noul lider. Se pare că Petronel este cel care ar urma să fie șeful clanului interlop, chiar dacă – în ultimii ani – cei doi nu se înțelegeau, după ce bărbatul s-a căsătorit cu o fosta iubită a lui Costel Corduneanu, potrivit ziaruldeiasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *