May 20, 2024

Cătălin Bordea a ținut să petreacă Paștele alături de cea mai importantă femeie din viața lui. Juratul de la iUmor nu a mai făcut acest lucru, de sărbători, de mai bine de 12 ani. Pus pe liber de fosta soție, Livia, după cum însuși comediantul a declarat în exclusivitate pentru CANCAN.RO, acesta se „refugiază” la Botoșani, în casa în care a crescut, pentru a fi alături de bunica sa, Aspazia, femeia căreia îi datorează totul.

Cătălin Bordea nu a mai făcut Sărbătorile Pascale cu bunica sa, de mai bine de 12 ani. Avea o soție, căreia îi dedica tot timpul său liber, iar vizitele la femeia căreia îi datorează totul prefera să le facă în restul anului. De data aceasta, juratul de la iUmor a ținut să petreacă primul său Paște de după divorț în compania doamnei Aspazia.

Cătălin Bordea, alături de bunica sa/ Sursa foto: Instagram

„De Paște mă duc la bunica mea. Nu am mai fost de 12 ani de sărbători la ea, pentru că am fost un pic reținut cu altă familie”, a declarat acesta în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Comediantul nu mai consumă carne de ani buni, astfel că, potrivit propriilor mărturisiri, a ținut post, oarecum, dar nu unul total:

Eu nu mănânc carne, așa că pot spune că țin post. Dar nu unul total. Asta n-am făcut niciodată”.

(Citește și: CUM ARATĂ CASA DIN BOTOȘANI ÎN CARE A COPILĂRIT CĂTĂLIN BORDEA. JURATUL DE LA IUMOR A FOST CRESCUT DE BUNICA LUI, ASPAZIA)

„L-am scăpat de la moarte”

Cătălin Bordea nu a avut o copilărie tocmai ușoară.  Mama sa, care s-a stins din viață în urmă cu câteva luni, l-a părăsit de când l-a adus pe lume, iar tatăl său l-a abandonat într-un autobuz. De fiecare dată când are ocazia, el își mărturisește dragostea pe care i-o poartă bunicii sale, care l-a crescut, după ce părinții l-au părăsit.

Eu l-am scăpat de la moarte”, spunea bunica Aspazia despre Cătălin Bordea la iUmor.

„Taică-miu a plecat când aveam eu doi ani, maică-mea era mică, m-a făcut când avea 16 ani. La mine, părinții au dispărut în momentul în care eu am apărut.

Nu am știut niciodată ce înseamnă să am tată. Așa m-am născut, deja fisurat. Taică-miu m-a lăsat pe un scaun în autobuz, el a plecat și nu a mai apărut niciodată.

Și m-a găsit bunică-mea la vreo patru stații. Ea aștepta autobuzul să se ducă la muncă, perfect convinsă că eu eram în grija lui taică-miu”, a povestit și actorul, în cadrul unei emisiunii TV.

(Accesează și: CUM ARATĂ NOUA ACHIZIȚIE A LUI CĂTĂLIN BORDEA! A PLĂTIT BANI FRUMOȘI CA SĂ O AIBĂ, AȘA CĂ… ”O CĂLĂRESC DOAR EU!”

„Nu-s vindecat complet”

În ceea ce o privește pe Livia, fosta soție care l-a înșelat cu cel mai bun prieten, Cătălin Bordea nu ne-a ascuns faptul că încă nu s-a vindecat complet, dar nici că fosta parteneră nu-i mai lipsește deloc, în acest moment.

„Nu-i simt lipsa, nici măcar de sărbători. Nu-s vindecat complet. Nici pe departe! Doar că m-am plictisit de subiect și mă concentrez spre altceva”, ne-a mai spus acesta.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *