July 22, 2024

Pe data de 14 noiembrie, Doina Teodoru a împlinit 34 de ani. Pentru a o serba așa cum se cuvine, Cătălin Scărlătescu a dus-o chiar în Santorini. De asemenea, i-a gătit preparatul său preferat. Cu o asemenea tratație, nu este de mirare că reușește să o țină aproape, chiar dacă este cu 18 ani mai tânără decât el. 

De ziua sa de naștere, cheful i-a gătit fasole Pesto, alături de un pahar alb de vin, asortat cu un trandafir roșu. Bucuria s-a putut citi pe chipul câștigătoarei iUmor, care l-a luat imediat în brațe și l-a pupat, în semn de mulțumire. Dacă în alte dăți s-a plâns de felul în care îi gătește, acum a reușit să o dea gata.

Doina Teodoru l-a luat în brațe pe Cătălin Scărlătescu / Sursă foto: captură YouTube

„Da, mi-a mai gătit chestii care nu mi-au plăcut. Cătălin nu e mereu pe gustul meu. Asta nu înseamnă că nu este un super-chef, că toată lumea care gustă din mâncarea lui e în șpagat. Eu am, într-adevăr, niște gusturi mai trăsnite, mai ciudate, îmi plac combinațiile nebune.

Mănânc tot felul de nebunii, picant cu cacao, tot felul de ciudățenii din astea și el e împotriva acestor ciudățenii. Pot să zic că de multe ori s-a întâmplat să gust (din mâncarea lui Scărlătescu, n.r.) și să nu fie pe gustul meu”, spunea, în urmă cu ceva vreme, Doina Teodoru pentru Fanatik.

Cătălin Scărlătescu și-a dus iubita în Santorini

Fostul jurat de la Chefi la cuțite a ales Santoniri, loc considerat a fi magic pentru îndrăgostiți. Alături de una dintre imaginile pe care le găsiți în GALERIA FOTO a acestui articol, i-a spus: „Îți mulțumesc”

De asemenea, Doina Teodoru a avut și un prim gând despre noua sa vârstă:

„34 este deja super duper drăguț cu mine. Sunt pregătită pentru noi aventuri. Mulțumesc! Vă îmbrățișez”

Unde urmează să o mai plimbe Cătălin Scărlătescu? Chiar la Roma!

„Salut, Santorini, următoarea oprire: ROMA”, a spus vedeta care abia a plecat de la Antena 1.

(CITEȘTE ȘI: Cum s-a lipit la bani Doina Teodoru cu ajutorul iubitului Cătălin Scărlătescu. Cei doi sunt vedete pe YouTube, unde fac zeci de mii de vizionări)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *