July 22, 2024

Bucătarul carismatic pune bazele unei experiențe culinare unice, aducând rețetele preferate la viață cu ajutorul tehnologiei avansate.

În urma plecării din echipa „Chefi la Cuțite”, Cătălin Scărlătescu nu doar că s-a adaptat rapid, dar și-a propus să schimbe regulile jocului în lumea culinară.

Împreună cu Mihai Găvan, a creat „Grătar de Călător”, o carte digitală de bucate inovatoare, cu un concept care redefinește modul în care privim gătitul și interacțiunea cu rețetele.

Proiectul este descris ca fiind „prima carte digitală la nivel global care poate să aibă update-uri în timp real”, adăugând un element de dinamică și prospețime continuă.

IA-ul, un „ingredient” inedit pentru realizarea cărții

Cătălin Scărlătescu își prezintă rețetele preferate sub forma unor videoclipuri interactive, permițându-le utilizatorilor să experimenteze bucatele într-un mod inedit.

Mihai Găvan subliniază conceptul inovator: „Ce facem noi este că avem patru modele de A. I. care vin și augmentează video-urile. Prin video, noi înțelegem tot ce înseamnă rețetă. O transformăm într-o rețetă ușor utilizabilă și pași de gătit.”

Astfel, tehnologia se întrepătrunde cu arta culinară pentru a oferi o experiență interactivă și utilă.

„Grătar de Călător” promite să aducă o schimbare semnificativă în lumea cărților de bucate, combinând pasiunea lui Cătălin Scărlătescu pentru gastronomie cu inovația digitală.

Cu peste 4.000 de oameni înscrisi deja pe lista de așteptare, lansarea din 24 noiembrie anunță un succes iminent, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să descopere universul culinar revoluționat de celebrul bucătar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *