December 8, 2023

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au acceptat provocarea lansată de Antena 1 și au mers pe Drumul Soarelui la America Express. Suma cu care producătorii au reușit să-i convingă nu este deloc una modestă, dar nu ei sunt cei mai bine plătiți concurenți. Dat fiind faptul că abia au fost eliminați din competiția pentru marele premiu de 30.000 de euro, am făcut calculul și vă prezentăm cu câți bani au plecat acasă. 

Artista și-a cunoscut soțul la vârsta de 11 ani, în 2014, când susținea un concert la Caracal, organizat de primăria orașului. Cel cu care avea să ajungă la altar avea 16 ani și cânta piesele lui Smiley. Cei doi nu și-au vorbit atunci. Ulterior, s-au reîntâlnit în 2018, când aveau să pună bazele unei colaborări profesionale. Ulterior, au început o relație, iar în 2021, când fiica lui Stratan avea 18 ani, s-au și cununat civil.

Onorariul primit de Cleopatra Stratan și Edward Sanda la America Express

Potrivit speculațiilor apărute în presă, Cleopatra și Edward au fost remunerați cu 1.500 de euro (fiecare) pentru fiecare etapă (săptămână). Dat fiind faptul că în ediția difuzată miercuri seară au fost eliminați, tocmai au încheiat săptămâna a treia. Ca urmare, au luat 1.500 euro x 3 = 4.500 euro fiecare, deci 9.000 de euro împreună.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost eliminați de la America Express / Sursă foto: captură foto Antena 1

Cursa de bilanț care a avut loc în ediția difuzată pe 8 noiembrie i-a făcut să-și ia „adio” de la sezonul 6 al emisiunii America Express. Au avut o provocare dificilă, au fost amenințați cu pistolul, dar tot au continuat cursa. Entuziasmul lor scăzut i-a făcut să ajungă ultimii la Irina Fodor și să primească totemul roșu:

„Vreau să spunem că azi cu greu am reușit să ne concentrăm atenția asupra competiției din cauza celor întâmplate aseară”, a spus Edward Sanda.

(CITEȘTE ȘI: Cum arată fratele Cleopatrei Stratan. Relația pe care concurenta de la America Express o are cu mezinul familiei)

Cine sunt cei mai bine plătiți concurenți de la America Express

CANCAN.RO a aflat exact cine sunt cei mai bine plătiți concurenți din cursa Drumul Soarelui. Nici nu era loc de îndoială că Alexia Eram și Aris Eram vor primi cele mai mari sume. Fiind copiii celebrei prezentatoare de la PRO TV, cei de la Antena 1 nu s-au uitat la bani și le-au oferit un onorariu de 2500 euro/ediție. Nu, nu împreună, ci fiecare câte 2500 euro.

Amintim faptul că o ediție de America Express, adică un episod, se filmează în trei zile. Bonus: se spune că cei doi ar urma să ajungă chiar în marea finală America Express. Așadar, și dacă nu vor pleca acasă cu cei 30.000 de euro alocați marelui premiu, copiii Andreei Esca tot vor primi câteva zeci de mii de euro pentru prestația lor.

(CITEȘTE ȘI: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la un pas să fie uciși la America Express de la Antena 1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *