May 20, 2024

Într-un caz surprinzător din Pitești, o femeie a fost trimisă în sala de judecată pentru un act incredibil: furtul propriului autoturism dintr-o casă de amanet.

O femeie din România se confruntă cu procesul judiciar pentru un act neobișnuit: furtul propriei mașini dintr-o casă de amanet. Cu toate că primise deja o sumă de bani în schimbul vehiculului, motivele care au determinat-o să recurgă la acest gest rămân încă neclare.

Citește și: MEGAN THEE STALLION, ACUZATĂ DE HĂRȚUIRE DE FOSTUL SĂU CAMERAMAN: ,,TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ!”

Femeie din România trimisă în judecată pentru furul propriei mașini

Acum doi ani, o femeie din județul Argeș a luat decizia voluntară de a merge la o casă de amanet. Aici, a optat să lase mașina ei în schimbul unei sume inițiale de 2.000 de lei.

Începând din 20 februarie 2022, povestea a luat amploare. După ce a încasat suma inițială de 2.000 de lei, în decursul următoarelor trei zile, femeia s-a întors la casa de amanet pentru a solicita mai multe fonduri.

Cu toate că autovehiculul său fusese evaluat la suma maximă de 7.000 de lei, firma de amanetare a refuzat să ofere mai mult. Însă, femeia a decis să acționeze în ciuda riscului de a se confrunta cu consecințele legale.

După ce a fost refuzată de casa de amanet, femeia s-a întors și și-a sustras propriul autoturism din locație, folosindu-l pentru a circula în oraș. Mașina era parcată în apropierea sediului companiei.

Când proprietarul agenției a observat dispariția vehiculului, a încercat să contacteze proprietara. Cu toate acestea, telefonul acesteia era închis, motiv pentru care bărbatul a decis să sune la poliție.

”La data de 23.02.2022, inculpata… s-a deplasat la punctul de lucru al SC … IFN SRL, unde, folosind fără drept cea de-a doua cheie a autoturismului (…), care era proprietatea sa (…).

Anterior, la data de 20.02.2022, autoturismul fusese amanetat societății anterior menționate. Inculpata a sustras autoturismul ce se afla parcat la sediul amanetului și s-a deplasat cu acesta pe raza municipiului…, în zona unei săli jocuri, unde a fost depistată de către organele de poliție în cursul aceleiași zile”, se menționează în rechizitoriu, conform Adevărul.

În timpul interogatoriilor, inculpata a recunoscut săvârșirea faptei. Ea a declarat că a amanetat mașina deoarece se afla într-o situație financiară urgentă. Inculpata a explicat anchetatorilor că a plecat cu autoturismul din locația casei de amanet pentru că avea în plan să achite întreaga sumă datorată în aceeași zi.

Citește și: CĂTĂLIN DONCA VREA SĂ ÎL DISTRUGĂ PE DORIAN POPA DUPĂ CE GESTUL ARTISTULUI L-A ÎNFURIAT LA CULME

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *