May 20, 2024

O vedetă din România trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai multe luni de zile alături de un bărbat cu 22 de ani mai tânăr decât ea. Iată despre cine este vorba!

Flore Salalidis, supranumită „blonda lui Iri” în urma unui episod celebru din jacuzzi-ul de la Izvoranu, care se presupune că a contribuit la divorțul dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor, a decis să-și trăiască viața într-un mod mai liniștit și discret, departe de lumina reflectoarelor și a titlurilor de presă. Acum, alesul inimii sale este un tânăr maestru bucătar în Italia. În cadrul unei confesiuni, vedeta a dezvăluit că relația lor este una perfectă, reușind să înfrunte cu succes diferența considerabilă de vârstă.

Citește și: FLORE SALALIDIS, LA DOAR UN PAS SĂ CÂȘTIGE „BĂTĂLIA” CU VĂDUVA FOSTULUI SOȚ! CANCAN.RO ARE HOTĂRÂREA DATĂ DE INSTANȚĂ ÎN PROCESUL DESCHIS DE „BLONDA LUI IRI”!

Flore Salalidis are o relație cu un bărbat cu 22 de ani mai tânăr

În ciuda caracterului său extrem de discret în ceea ce privește viața personală, Flore Salalidis a ales să împărtășească lumii adevărul despre relația sa. Ea a dezvăluit că de aproape un an trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat mult mai tânăr decât ea.

După tumultuosul incident cu „blonda lui Iri”, viața lui Flore Salalidis a fost marcată de alte episoade controversate care au menținut-o în centrul atenției media. În 2018, ea a fost una dintre ispitele emisiunii „Insula Iubirii” de la Antena 1. Doi ani mai târziu, Flore a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă după pierderea mamei sale. Acest eveniment tragic a determinat-o să se retragă din lumina reflectoarelor și să facă o schimbare semnificativă în viața sa – să-și schimbe numele de familie din Salalidis în Grigore.

Acum, la vârsta de 46 de ani, Flore și-a găsit dragostea într-un tânăr de doar 24 de ani, iar planurile lor sunt extrem de serioase. Într-o mărturisire sinceră, ea a dezvăluit că își dorește să devină mamă alături de partenerul său. În prezent, Flore face naveta între România și Toscana, unde iubitul său este chef.

„Pe 21 mai facem un an de când suntem împreună. El are 24 de ani, este chef bucătar. Știu că foarte mulți vor judeca diferența de vârstă, însă pentru noi este doar un număr. Ne-am cunoscut în Italia, anul trecut, în Toscana mai exact, la un Castel, el gătea acolo! Este chef bucătar în această țară. Este de origine albaneză, dar este mutat cu familia de mic în Italia.

Sincer, mi-am dorit ca viața mea privată să rămână așa până în momentul în care și-a dorit și el altceva, și anume să postăm anumite poze împreună. Avem discuții serioase de mult timp, ne dorim să ne mutăm împreună la un moment dat! El locuiește în Italia, iar eu mă împart între Romania și locul unde locuiește el, momentan!”, a spus Flore Salalidis pentru Fanatik.ro

Cei doi își doresc un copil

Fostul model a dezvăluit că l-a întâlnit pe iubitul său de origine albaneză într-un restaurant de lux din Italia. Cu toate că au preferat să rămână discreți până acum, Flore și partenerul ei au decis să-și asume public relația lor. Chiar dacă există o diferență vizibilă de vârstă între ei, Flore și partenerul său își doresc să avanseze la următorul nivel al relației și să devină părinți.

„Da, ne dorim chiar și un copil cu siguranță. Nu am făcut copil până acum pentru că nu am fost pregătită, dar niciodată nu este prea târziu. Nu mi-a fost teamă să devin mamă, doar că nu mi-am dorit!”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Citește și: CRUDUȚA, EBA ȘI DRĂGUȘANCA SE DEZBRACĂ, LASCIV, PE PLAJĂ! TOP 25 SEXY-VEDETE INTERZISE CARDIACILOR!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *