July 22, 2024

George Pușcaș ne-a demonstrat în Ungaria, contra Israelului, că și-a regăsit pofta de joc. Și nu doar atât, ci și de gol. Atacantul hulit și contestat de toată România după ultimele prestații – mai mult decât modeste – și-a revenit tocmai când aveam nevoie de el.

Golul cu Israel, dar și „călcâiul” oferit în primele 45 de minute din Ungaria au oferit o altă imagine asupra lui Pușcaș. Iar unul dintre ingredientele secrete ale formei arătate de George Pușcaș este, cu siguranță, și Alexandra Stan.

Citește și: ALEXANDRA STAN NU A IERTAT NIMIC: A VORBIT DESPRE BANI, GLORIE, OAMENI CARE AU AJUNS MILIONARI PE SPATELE EI ȘI, SURPRIZĂ, SE MĂRITĂ: „VREAU UN BOGĂTAȘ!”

Alexandra Stan a vorbit despre relația pe care o are cu George Pușcaș

Celebra cântăreață și tânărul atacant nu s-au ferit, în vară, de camera foto. Iar atingerile, gesturile și afecțiunea arătată unul pentru celălalt denotă că nu relația nu a fost pasageră.

alexandra stan
Alexandra Stan și George Pușcaș/ sursă foto: Instagram

După ce filmulețul și imaginile au făcut înconjurul țării, cei doi au refuzat să comenteze concluziile trase de absolut toată lumea. Cea care a spart gheața și a vorbit despre relația cu Pușcaș a fost Alexandra Stan, la o distanță însemnată de timp de la momentul respectiv.

Citește și: ALEXANDRA STAN A DAT CĂRȚILE PE FAȚĂ ȘI A VORBIT DESPRE PRESUPUSA RELAȚIE CU GEORGE PUȘCAȘ! FORMEAZĂ SAU NU CEI DOI UN CUPLU 

„Dacă mergi într-o vacanță cu niște oameni și sunt mai mulți oameni la o masă, nu înseamnă că ești cu unul din ei. Voi mă cunoașteți pe mine, eu sunt foarte sinceră. Dacă aveam o relație, eu eram prima care ieșea în față și ziceam”, a declarat Alexandra Stan, la Antena Stars. Așa că, din acel moment, trebuie să îi dăm crezare cântăreței. Numai că nu putem  să nu ne întrebăm cât a contribuit Alexandra la forma bună pe care George Pușcaș o are în prezent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *