June 16, 2024

Mara Bănică a readus în atenția publicului detalii dintr-un scandal vechi implicându-l pe Culiță Sterp, celebrul cântăreț, și unul dintre foștii săi angajați, un cioban.

Acest scandal, care a avut loc acum patru ani, a fost intens mediatizat la emisiunea „Acces Direct”.

Ciobanul, care a fost angajat să aibă grijă de oile familiei Sterp, a apărut la televiziune pentru a vorbi despre tratamentul pe care l-a primit de la patronii săi.

Printre acuzațiile grave aduse de acesta se numără neplata pentru munca prestată timp de patru luni și agresiunea fizică.

Bărbatul a declarat că a fost amenințat și chiar lovit, inclusiv în momentul în care a încercat să plece deoarece i-a murit un copil.

Reacția tatălui lui Culiță Sterp

În timpul emisiunii, tatăl lui Culiță Sterp a intervenit telefonic și a confirmat, într-o oarecare măsură, acuzațiile de agresiune, susținând că ciobanul a fost bătut pentru că ar fi meritat acest lucru.

„L-a bătut pe unul pentru că a meritat,” a afirmat acesta, justificând astfel acțiunile fiului său.

Declarațiile lui Culiță Sterp

Culiță Sterp a avut o reacție vehementă la acuzațiile aduse de cioban, susținând că acesta a furat de la familia sa. Cântărețul a menționat că după plecarea angajatului, au descoperit lipsa a 60 de oi și că au chemat Poliția, dar fără rezultate concrete.

Într-o intervenție telefonică, Sterp a folosit un limbaj nepotrivit, fiind întrerupt de Mirela Vaida, moderatoarea emisiunii, care a încercat să mențină un ton civilizat al discuției.

„Eu sunt uimit, nu-mi vine să cred, dar mă bucur că l-ați găsit pe băiatul ăsta, pentru că este căutat și de Poliție, și de noi.

El când a plecat de acolo de la noi, noi am făcut inventarul și ne lipseau 60 de ori, din numărul nostru de oi. Și acum tot el spune că nu l-am plătit.

Dar unde să plătești un om dacă el a fugit? Noi dimineața nici nu l-am mai găsit. Noi nu știm ce s-a întâmplat, noi am chemat Poliția și n-am mai găsit nimic, nicio urmă,” a declarat Culiță Sterp.

Detaliile furnizate de cioban

Ciobanul a descris condițiile precare în care a fost nevoit să trăiască, menționând că dormea pe scaune de frig în colibă, și că a fost mutat în bucătărie pe jos de către tanti Geta.

„Eu dormeam lângă sobă, pe scaune de frig, în colibă, mi-a zis Iancu să nu plec, și m-a luat tanti Geta să dorm pe jos în bucătărie. Am zis că plec de la oi, că nu mai pot să stau de frig,” a spus ciobanul.

Scandalul dintre Culiță Sterp și fostul său angajat a adus în prim-plan probleme legate de tratamentul angajaților și respectarea drepturilor acestora.

Deși anii au trecut, episodul rămâne un punct sensibil și controversat în cariera cântărețului, subliniind importanța transparenței și a comunicării corecte în relațiile de muncă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *