December 1, 2023

În ultima perioadă, Nicoleta Dragne pare să fie urmărită de ghinion. În urmă cu mai bine de o săptămână, fosta ispită de la „Insula Iubirii” și-a pierdut câinele. Acest lucru a atras după sine și alte întâmplări mai puține plăcute, care au adus-o pe vedetă în ipostaza de a fi hărțuită. Acum, blondina nu știe ce să mai facă să scape de cei care o terorizează și este hotărâtă să ducă problema în fața oamenilor legi. 

Nicoleta Dragne traversează o perioadă destul de dificilă. Pe lângă faptul că și-a pierdut câinele, de câteva zile aceasta este agasată cu mesaje și telefoane de mai mulți bărbați. Zilnic, telefonul îi sună încontinuu și nu știe ce să mai facă pentru a scăpa de cei care o hărțuiesc. Cum a reușit blondina să ajungă în această ipostază?

(CITEȘTE ȘI: NICOLETA DRAGNE, VEȘTI DEVASTATOARE! „CANCER ÎN ULTIMA FAZĂ”. ANUNȚUL CARE A LUAT PE TOATĂ LUMEA PRIN SURPRINDERE)

Nicoleta Dragne, hărțuită de zile întregi

Calvarul Nicoletei Dragne a început după ce și-a pierdut cățelul. Aceasta a împrăștiat afișe peste tot și chiar a lăsat numărul de telefon pe rețelele de socializare, în cazul în care cineva i-a văzut patrupedul. După anunțul făcut, fosta ispită a primit numeroase telefoane și mesaje, însă nu de la persoane care i-au găsit cățelușul, ci de la bărbați dornici să aibă o legătură cu ea.

Blondina spune că de zile întregi telefonule ei sună încontinuu, iar la capătul celălalt se află tot felul de indivizi care îi declară dragostea și o cer de soție. Nicoleta Dragne se simte hărțuită de telefoanele fără oprire pe care le primește și se teme că apelanții ar putea să vină în fața casei sale sau să o urmărească.

Fosta ispită a ajuns la capătul puterilor, așa că a decis să nu lase lucrurile așa și să apeleze la ajutorul oamenilor legii. Aceasta se simte în pericol și vrea să scape cât mai repede de problemă.

„Sunt persoane care mă sună cu număr ascuns, două ore, este hărțuire deja. Mă voi duce la poliție. Sunt oameni cu probleme psihice. Am răspuns inițial, mă sună și pentru câine, mă sună bărbați că ei mă iubesc, că vor să se însoare sau copii.

De asta o să merg la poliție pentru că mi se pare deplasat să suni de o săptămână. O persoană care sună două ore încontinuu, te poate aștepta și la poartă, nu știi. Nu pot să blochez numerele de telefon”, a declarat Nicoleta Dragne, la Antena Stars.

Din păcate, printre zecile de telefoane pe care le primește zilnic, până acum niciunul nu a fost cel așteptat, care să o anunțe că patrupedul ei a fost găsit. Nicoleta Dragne oferă o recompensă considerabilă celor care îi pot oferi informații despre cățeluș și speră să îl găsească repede.

„Dacă ar fi dat mașina peste el, sigur îl vedea cineva. Am pus și o recompensă, e destul de mare, că el valorează mai mult decât orice. Îl am de doi ani, este cățelul lui Vladimir și au crescut împreună”, a mai spus Nicoleta Dragne.

(VEZI ȘI: NICOLETA DRAGNE, NAȘTERE CU DIFICULTĂȚI! FOSTA ISPITĂ DE LA „INSULA IUBIRII” A FĂCUT PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE A ADUS PE LUME AL DOILEA COPIL: „NE-AM SPERIAT”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *