May 20, 2024
Codin Maticiuc, cunoscut actor și filantrop, surprinde prin hotărârea sa de a se dedica cuviincios postului în Săptămâna Mare, renunțând la păcate și abținându-se de la alcool și alte tentații.
 El dezvăluie că aceasta este prima dată când ține post și își asumă această hotărâre cu seriozitate.

El declară: „Stau acasă, pentru că este primul an în care am hotărât să țin post, n-am ținut niciodată post de nimic.”

Această hotărâre vine ca parte a unei evoluții personale, subliniind dorința sa de a se îmbunătăți spiritual și de a trăi în conformitate cu valorile sale personale.

Referitor la actele sale de caritate, Maticiuc subliniază transparența și integritatea în strângerea și utilizarea fondurilor.

El respinge acuzațiile de fraudă, explicând: „Procentul de oamenii care zic acum că îmi trag și eu e același cu cel de la început. Și cred că e mai puțin decât al altor organizații.”

El argumentează că este dedicat în întregime cauzelor în care este implicat și că se confruntă cu bănuieli comune în lumea ONG-urilor.

În ceea ce privește abținerea de la păcate și respectarea postului în Săptămâna Mare, Maticiuc recunoaște că este o provocare pentru el, dar consideră că este esențial să își dedice această perioadă sfințeniei și rugăciunii.

„Dacă tu îți dorești cu totul sufletul să ții, dacă faci tot efortul, asta e important.”

Astfel, gestul său de a respecta postul și de a se dedica cuviincios în această perioadă reflectă devotamentul său față de tradiție și valorile spirituale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *