December 2, 2023

A jucat la Rapid din 2006 până în 2011 și are peste 150 de meciuri în tricoul alb-vișiniu. A câștigat Cupa și Supercupa României cu formația giuleșteană în 2007 și a purtat banderola de căpitan în mai multe partide. Costin Lazăr e un om care spune lucrurilor pe nume și nu se ferește de cuvinte. Fostul căpitan al Rapidului e față în față cu Ovidiu Ionescu la  „EXCLUSIV RAPID”, marți, 21 noiembrie, de la ora 21:00.

Ovidiu Ionescu va fi LIVE în fiecare marţi, de la ora 21:00, pe site-ul ProSport, pe pagina de Facebook ProSport şi pe canalul de YouTube ProSport.

Cele mai importante subiecte legate de clubul RAPID BUCUREŞTI vor fi dezbătute LIVE alături de jucători, antrenori şi oficiali ai clubului, dar şi de legendele Rapidului. Nu vor lipsi reacţiile LIVE ale suporterilor. Aceştia sunt invitaţi să participe la fiecare emisiune prin mesaje şi comentarii. Au astfel şansa să adreseze întrebări invitaţilor.

În plus, vor fi prezentate şi poveşti din culise, interviuri şi reportaje, realizate în exclusivitate pentru publicul emisiunii. Vom cunoaşte şi părerile persoanelor publice care susţin clubul Rapid Bucuresti, ale suporterilor şi ale sportivilor de performanţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *