May 20, 2024

Cotletul de miel se află pe lista preferințelor românilor, atunci când vine vorba despre masa de Paște. Însă, prețul unui kilogram i-ar putea să îi facă pe români să se gândească de mai multe ori, înainte să cumpere. Acum, un simplu coș de cumpărături ajunge să fie de două sau de trei ori mai scump, față de anii anteriori. De exemplu, iată mai jos, în articol, cu ce preț se vinde carnea respectivă în magazinele Carrefour.

În acest weekend, creștinii sărbătoresc Paștele Ortodox. Pentru această sărbătore, mulți dintre români s-au pregătit din timp cu rețete pe care să le urmeze, pentru a pregăti bucate delicioase. De altfel, alții au ales să comande mâncarea pentru masa de Paște, pentru a nu mai petrece timp în bucătărie.

Totuși, cei care au ales să pregătească masa acasă și să prepare mâncarea tradițională au trebuit să procure materia primă din magazine, și anume ingredientele necesare pentru ca preparatele să iasă ca la carte. Prețurile, însă, sunt mai mari, comparativ cu anii trecuți. De aceea, un simplu coș de cumpărături ajunge să fie mai scump de două sau trei ori. Pe listă este inclusă, evident, carnea (pui, porc, vită, miel – printre cele mai cumpărate). De Paște, mulți români se îndreaptă către achiziționarea cotletului de miel. Însă, cât ajunge să coste un kilogram?

Vezi și PREȚUL URIAȘ CU CARE A AJUNS SĂ SE VÂNDĂ KILOGRAMUL DE MIEL ÎN MEGA IMAGE DIN BUCUREȘTI

Cât costă cotletul de miel?

Românii care au „colindat” centrele comerciale în această perioadă au putut observa faptul că prețul perceput pentru un kilogram de carne diferă în urma mai multor factori – proveniența cărnii, cantitatea vândută, modul în care animalul a fost crescut (de exemplu, animalele crescute bio). De exemplu, cotletul de miel poate fi mai scump în magazine, față de alte tipologii de carne. Prețul per suta de grame este de 6,59 lei, în magazinele Carrefour. În acest sens, prețul unui kilogram va ajunge la 65,9 lei – mult mai scump decât porcul, puiul, curcanul și vita.

Vezi și CE MÂNÂNCI, DE FAPT, CÂND CONSUMI PARIZER DE POST DIN KAUFLAND ROMÂNIA. CE CONȚINE ACEST PRODUS

Cu ce preț se vinde cotletul de miel în Carrefour. Românii au crezut că este o eroare
Prețul la care se vinde un kilogram de cotlet de miel este de 65,9 lei

Vezi și CÂT COSTĂ MASA DE PAȘTE DIN 2024, DACĂ O COMANZI ONLINE. ROMÂNII VOR SCOATE MAI MULȚI BANI DIN BUZUNARE PENTRU PREPARATELE TRADIȚIONALE

Sursă foto: Cancan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *