May 20, 2024

Actrița Magda Caltone a făcut noi dezvăluiri despre căsnicia cu Șerban Ionescu, fostul ei partener. Cum a cerut-o în căsătorie regretatul actor și cum a fost relația dintre cei doi!

Magda Catone a împărtășit câteva detalii despre căsnicia sa cu regretatul actor Șerban Ionescu, însă a dezvăluit că momentul cererii în căsătorie a fost unul special. Cea care a interpretat rolul în serialul „Camera 609” a oferit mai multe informații despre partenerul ei de viață, subliniind calitățile sale și implicarea sa ca tată. Magda a subliniat că Șerban a fost un bărbat iubitor și dedicat, iar legătura lor a fost consolidată de apariția fiului lor, Carol.

Citește și: DE CE S-A DESPĂRȚIT, DE FAPT, MAGDA CATONE DE ȘERBAN IONESCU. ACTORUL S-A STINS PE PATUL DE SPITAL, ÎN PLIN DIVORȚ: „AM ÎNCERCAT SĂ-MI PĂSTREZ CĂSNICIA”

Cum a cerut-o în căsătorie Șerban Ionescu pe Magda Caltone

Magda Catone și regretatul artist Șerban Ionescu și-au unit destinele în 1983, dar puține sunt detaliile despre momentul cererii în căsătorie. Cu toate acestea, se spune că gestul lui Șerban a fost plin de tandrețe și emoție, reflectând dragostea lor profundă. Cei doi au devenit părinți pentru un băiat, însă, după trei decenii de căsnicie, au ales să își urmeze drumuri separate.

Legătura dintre cei doi este presărată cu amintiri frumoase, datând de mult timp în urmă, când s-au întâlnit la Teatrul de Comedie. Acolo, în lumina reflectoarelor, dar și în cotidianul vieții, Magda Catone și Șerban Ionescu au fost nu doar parteneri de scenă, ci și în viața personală. Jucând în spectacole pe scenele din țară, și-a întrepătruns drumurile lor, creând împreună o poveste de viață și artă.

„A fost foarte curând după o filmare care s-a petrecut la Vâlcea, pe malul Oltului. O filmare la care am fost invitată, cum se cheamă, la mâna a doua. Era vorba despre un rol în filmul Imposibila iubire, în regia lui Costică Vaeni.

A fost o epocă fericită, cu turnee frumoase și plimbări cu adevărat exotice, în care noi, proaspăt căsătoriți, am trăit așa ca în mai multe luni de miere adăugate și care erau o formă de cadou.

După episodul cu filmarea de la Vâlcea, lucrurile au căzut altfel și o a treia etapă a fost momentul în care m-a cerut de soție și a adus și verighetele… A fost așa foc…. Foarte scurt și până la urmă a fost alegerea mea. Mama a fost foarte îngrijorată cum de mă mărit așa, de pe o zi pe alta, vorba vine.

Până la urmă, cununia a fost pe 6 decembrie, iar nunta a fost pe 8 ianuarie. Asta și pentru că cifra asta are o semnificație, poți să o exprimi și altfel, a spus Magda Catone, pentru  viva.ro.

Când s-au cunoscut cei doi actori

Magda Catone a dezvăluit că legătura lor cu Șerban Ionescu a fost inițiată de un film care s-a turnat la Râmnicu Vâlcea, pe malurile Oltului. Acea producție, „Imposibila iubire”, regizată de Costică Vaeni, a fost momentul care i-a adus împreună într-o poveste de dragoste care avea să dureze.

În pitorescul Râmnicu Vâlcea, în inima Olteniei, destinele celor doi erau deja interconectate, chiar dacă nu conștientizau încă. Pelicula „Imposibila iubire” a fost catalizatorul unei povești de dragoste reale, aducându-i pe Magda Catone și pe regretatul Șerban Ionescu împreună. După finalizarea filmărilor în septembrie, cei doi actori și-au continuat relația, întâlnindu-se în București.

Însă, pentru Magda Catone, nu a fost dragoste la prima vedere. Își amintea de Șerban Ionescu din timpul anilor de studenție, când acesta venea des la cursurile sale pentru a se întâlni cu profesorul Amza Pellea. Astfel, întrebarea nu a venit imediat după prima întâlnire, ci a fost precedată de amintiri și de reîntâlniri care au adâncit legătura lor.

Citește și: CELEBRA ACTRIȚĂ O IA PE URMELE LUI NELU CURCĂ, DIN ”LA BLOC”! SE CĂLUGĂREȘTE: ”O SĂ MĂ GĂSEȘTI ACOLO!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *