July 22, 2024

Iuliana Pepene (32 de ani) și Sonia Simionov (37 de ani) formează una dintre echipele de la America Express. Într-una dintre edițiile care au rulat săptămâna aceasta la Antena 1, concurentele au avut de îndeplinit o probă la o fermă. Mai cu seamă, trebuiau să hrănească viței cu lapte cald. Acolo, însă, erau supravegheate de un jurat ecuadorian, pregătit să dea un verdict, înainte de plecarea celor două în cursă, mai departe. Totuși, în tot acest timp, bărbatul a fost captivat de prezentatoarea Observatorului. Iată mai jos, în articol, motivul!

America Express este o competiție dură, ca drept dovadă o altă echipă a părăsit Drumul Soarelui recent. Mai cu seamă, George Tănase și Ionuț Rusu sunt cei doi participanți care și-au luat „la revedere” de la competiție, întorcându-se în România, iar detaliile pot fi accesate AICI. Înainte ca cea de-a doua echipă să fie eliminată, telespectatorii au avut o altă surpriză, și anume plecarea Cleopatrei Stratan și a lui Edward Sanda din emisiune. Fiecare ar fi încasat câte 1.500 de euro pentru fiecare etapă (săptămână).

Competiția a mers mai departe, însă, pentru ceilalți concurenți. Iuliana Pepene și Sonia Simionov se află printre participantele care au continuat aventura pe Drumul Soarelui. Într-o ediție recentă a emisiunii, cele două au avut de îndeplinit o nouă misiune, și anume să hrănească viței la o fermă.

Vezi și IULIANA PEPENE DE LA AMERICA EXPRESS A FĂCUT PRIMELE DEZVĂLUIRI DESPRE IUBITUL EI, ÎNTR-O EMISIUNE TV. „TE CHEM LA NUNTĂ”

Un jurat ecuadorian și-a ațintit privirea către Iuliana Pepene, în timp ce concurenta hrănea un vițel

Aflate la o fermă, Iuliana Pepene și Sonia Simionov au avut de îndeplinit o altă probă. De data aceasta, prezentatoarea Observatorului și cunoscuta jurnalistă au hrănit câte un vițel la o fermă, cu lapte cald. Este vorba despre proba care a apărut în ediția din 14 noiembrie 2023.

În timpul probei, însă, formele Iulinei Pepene au atras atenția juratului ecuadorian. Bărbatul, în timp ce veghea asupra corectitudinii probei, și-a ațintit privirea către posteriorul prezentatoarei Observatorului de la Antena 1.

Cum a reacționat acest ecuadorian, după ce a văzut-o pe Iuliana Pepene aplecată, hrănind un vițel la America Express de la Antena 1
Iuliana Pepene și Sonia Simionov au hrănit viței, la America Express

Vezi și EI AU CÂȘTIGAT AMERICA EXPRESS, DE LA ANTENA 1. UNDE S-AU FILMAT EDIȚIILE PRECEDENTE ALE SHOW-ULUI ȘI LISTA ÎNVINGĂTORILOR

Schimb de replici dure între cele două concurente

Replicile dure între cele două concurente nu au lipsit. În timpul competiției America Express, Iuliana Pepene și Sonia Simionov au acumulat tensiune, cele două având un moment de izbucnire chiar în timpul ediției din 14 noiembrie. Iar dialogul dur a avut loc la proba de la fermă. Cele două și-au aruncat reproșuri.

„Eu nu mai pot. Am obosit, mă doare în piept de dimineață, de la probă”, a spus Iuliana Pepene.

„Ți se pare că te iau la mișto? Ți se pare greșit! Dar nici eu nu pot să aud non-stop că nu mai poți”, a răspuns Sonia Simionov.

Iuliana Pepene nu a stat pe gânduri și a continuat să reacționeze la cele spuse de coechipiera sa.

„Doamne ferește, ce exagerări!”, a replicat Iuliana Pepene, la America Express.

Vezi și CÂND ÎNCEPE, DE FAPT, NOUL SEZON AMERICA EXPRESS. ANTENA 1 A FĂCUT O MIȘCARE NEAȘTEPTATĂ ÎN PROGRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *