May 20, 2024

Raluca Bădulescu și-a prezentat chiria pe TikTok! Vedeta s-a instalat temporar într-un apartament situat în partea de nord a Bucureștiului, în zona Pipera, pe durata renovării locuinței sale. Ea a ales să se mute în acest imobil, deoarece este exact ce are ea nevoie acum. Iată cum arată apartamentul, dar și cât plătește Raluca! 

În zona Pipera din nordul Bucureștiului, Raluca Bădulescu a găsit un adăpost temporar într-un apartament în timp ce locuința ei este în renovare. Cunoscută în special pentru rolul său de jurat în emisiunea „Bravo, ai stil!” de pe Kanal D, Raluca a acceptat o provocare pe TikTok, dezvăluind spațiul în care locuiește acum și pentru care plătește 1.300 de euro lunar.

Citește și: SACRIFICIILE FĂCUTE DE RALUCA BĂDULESCU PE CARE NIMENI NU LE ȘTIE: „AM MÂNCAT DOAR UN HAMBURGER PE ZI”

Chiar la intrarea în apartament, dormitorul a fost punctul de atracție principal, captivând atenția privitorilor, în special a tânărului care a lansat provocarea. Patul rotund al Ralucăi Bădulescu a fost elementul central, considerat de acesta ca fiind deosebit de inedit. Apoi, interesul s-a îndreptat către un covor special, confecționat din piele de ponei, potrivit informațiilor oferite de vedetă.

Explorarea apartamentului a continuat în dressing, unde au fost expuse doar câteva piese de îmbrăcăminte de blană, alături de câteva perechi de pantofi și o geantă Louis Vuitton. Bucătăria, decorată în nuanțe deschise, aștepta rândul său în cadrul acestui tur. Raluca Bădulescu a oferit o scurtă prezentare a mobilierului și a echipamentelor din sufragerie, inclusiv a unei canapele, a două fotolii și a unui televizor. În final, au ajuns pe terasă, care s-a dovedit a fi surprinzător de spațioasă.

„Plătesc chirie pentru că îmi redecorez casa de vreo 7 luni de zile. Plătesc 1.300 de euro pe lună. (…) Eu am televizor și merge în casă singur ca să fie o atmosferă. (…) Dacă nu aș mai cumpăra acarete aș putea să cumpăr și casa asta. Dar pe cealaltă parte de ce să stau în două case? Adică dacă aș lua și casa asta, care îmi place la nebunie, aș sta și aici, aș sta și la mine, unde să stau mai întâi. Sau poate una aș închiria-o. Aș mai avea un venit pe lună, din venitul ăla aș putea să îmi cumpăr un acaret. E o chestie la care trebuie să te gândești în viață, dar apoi mai apare în viața mea câte o pereche de pantofi…și n-am eu bani să îmi cumpăr case. Aia pe care o am, aia rămâne, o redecorez acum cu auriu”, a declarat Raluca Bădulescu pe TikTok.

Raluca Bădulescu a dezvăluit detalii mai puțin cunoscute despre viața sa personală. Deși este recunoscută pentru pasiunea sa pentru modă și pentru aparițiile excentrice, puțini știau despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a-și permite anumite piese vestimentare. Jurata de la „Bravo, ai stil!” a împărtășit o poveste despre un gest extrem pe care l-a făcut pentru a-și achiziționa o haină dorită.

Într-o vreme, la Londra, Raluca Bădulescu și-a dorit să își cumpere o jachetă celebră, însă fondurile sale erau limitate. Pentru a strânge bani suplimentari, a luat o decizie radicală: să mănânce câte un hamburger pe zi, economisind astfel pentru achiziția dorită.

Citește și: SINCERITATE DEZARMANTĂ! RALUCA BĂDULESCU E ÎN STARE SĂ NU MĂNÂNCE NIMIC DOAR PENTRU HAINE ȘI ACCESORII: ”VREAU SĂ FAC NENOROCIRE!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *