December 2, 2023

Uber aduce o veste favorabilă pentru 300.000 de români, la final de săptămână. Mai cu seamă, intermediarul de transport reglementat în România va oferi curse gratuite, iar reducerea de 100% se aplică de vineri, 17 noiembrie 2023, pentru persoanele din Cluj. Iată mai jos, în articol, cum poți să mergi gratis cu Uber.

Te-ai gândit cum ar fi să călătorești gratis cu Uber? Un astfel de beneficiu este oferit de compania de ridesharing, chiar în acest final de săptămână, în Cluj-Napoca. Mai cu seamă, cursele reduse pentru pasagerii clujeni sunt disponibile de vineri până duminică, între 17 și 19 noiembrie 2023.

Cum să mergi gratis cu Uber, între 17 și 19 noiembrie 2023

De gratuitate pot beneficia pasagerii din Cluj-Napoca, în perioada 17 – 19 noiembrie 2023. Este vorba despre trei curse gratuite, însă în limita a 20 de lei per călătorie. Pentru a beneficia de această gratuitate, trebuie să fie introdus codul CLUJFREEWEEKEND în aplicație. Reducerea se aplică tuturor produselor ce fac parte din aplicația  Uber și care sunt disponibile pentru Cluj-Napoca.

Pentru a facilita de acest bonus de weekend, venind în prelungirea Black Friday, pasagerul trebuie să urmeze câțiva pași. Mai întâi, trebuie să aibă aplicația Uber instalată pe dispozitiv. Apoi, se va accesa aplicația și se va intra în „Wallet” („Portofel”).

Pentru ca pasagerul din Cluj-Napoca să se bucure de această gratuitate, trebuie să selecteze „Add Promo Code” („Adaugă cod promoțional”). Apoi, se va scrie codul menționat anterior, și anume CLUJFREEWEEKEND.

De reținut faptul că acest cod este aplicabil pentru următoarele trei călătorii pentru acest final de săptămână. Valabilitatea este următoarea: de vineri, 17 noiembrie 2023, de la orele 10:30, până duminică, 19 noiembrie 2023, miezul nopții, arată stiridecluj.ro.

Vezi și SCENE HALUCINANTE ÎN SECTORUL 3 AL CAPITALEI! MAMA UNUI COPIL CU AUTISM, BRUSCATĂ DE UN ȘOFER UBER: ”IEȘI DIN MAȘINA MEA!” 

Cum poți să mergi gratis cu Uber! 100% reducere pentru 300.000 de români. Promoția intra în vigoare chiar azi, vineri 17 noiembrie 2023
Curse gratuite Uber în acest weekend, pentru pasagerii din Cluj-Napoca

Citește și TÂNĂRUL DIN ROMÂNIA CARE A DEVENIT VIRAL PE TIK TOK DEZVĂLUIE CÂT CÂȘTIGĂ UN ȘOFER PE UBER ÎN SPANIA

Cluj-Napoca, unul dintre orașele în care aplicația este disponibilă pentru călători

Beneficiul de a merge gratis cu Uber este valabil doar în acest weekend, 17 – 19 noiembrie 2023.  Serviciul este disponibil din anul 2016, în Cluj-Napoca. Din anul 2020, Uber a devenit un intermediar de transport reglementat în România. Iar când vine vorba despre siguranță și accesibilitate în privința curselor, mulți călători le regăsesc prin intermediul Uber.

Vezi și DE CÂȚI LEI A FOST „ȚEPUIT” STELIAN DIN CLUJ-NAPOCA DE CĂTRE UN ȘOFER BOLT, DIN CAUZA TARIFULUI DINAMIC

De altfel, vă reamintim faptul că, în luna septembrie a acestui an, au apărut informații potrivit cărora Uber ar putea fi pus în situația de a se retrage din sute de orașe europene. Acest aspect ar putea fi posibil în condițiile în care Uniunea Europeană va adopta directiva „Platform Work”. Este o directivă gândită de Comisia Europeană și care prevede îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru persoanele care lucrează pe platforme digitale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *