December 1, 2023

Doina Teodoru (34 de ani) și Cătălin Scărlătescu (51 de ani) au o relație de mai bine de doi ani, care a făcut-o pe actriță să fie și mai cunoscută. Din 2023, este văzută și în serialul „Camera 609”, la Antena 1, dar acum, grație fostului jurat de la Chefi la cuțite, a mai prins un proiect important. 

Tânăra care și-a făcut debutul în showbiz la iUmor, în urmă cu 6 ani, a intrat pe o pantă ascendentă a carierei sale. Nu doar că a câștigat, la vremea aceea, 20.000 de euro, dar notorietatea sa a crescut și a adus-i în punctul în care este cunoscută de o țară întreagă. Bonus: scoate și sume consistente din prestația sa artistică.

Doina Teodoru a prins un nou proiect cu Cătălin Scărlătescu

Pe data de 10 noiembrie 2023 a fost difuzat primul episod de la „Echilibru în doi”, emisiune în care apare și Doina Teodoru, nu doar Cătălin Scărlătescu, așa cum erau fanii de pe YouTube obișnuiți. Cei doi le arată internauților cum să gătească ardei umpluți cu linte. Așadar, iubita fostului jurat de la Chefi la cuțite a reușit să prindă o colaborare pentru care încasează, cu siguranță, măcar câteva sute de euro.

„Primul episod ???????????????????????????????????? ????̂???? ???????????? ???????? este aici!
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru ne-au primit în bucătăria lor și ne-au arătat ce le place să mănânce când e frig afară ????????❄. Pentru toamne friguroase sau ierni geroase, ardeii umpluți cu Linte Al Vapore sunt cei mai gustoși!”, este descris  primul episod al seriei.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, în noua producție / Sursă foto: captură YouTube

(CITEȘTE ȘI: Doina Teodoru, dezvăluiri despre relația cu Cătălin Scărlătescu. Actrița și fostul jurat de la Antena 1 abia reușesc să se vadă: „Nu prea stăm pe acasă”)

Format de succes cu celebrul cuplul

Se pare că Doina Teodoru a reușit să se integreze perfect în show-ul online cu Cătălin Scărlătescu pentru că abia a apărut și episodul al doilea, în care explică o rețetă de fasole albă cu sos Pesto, cu prilejul zilei de naștere a actriței:

„Ocaziile speciale cer rețete speciale și gustoase, cu legume! O știe ????????‍???? chef Cătălin Scărlătescu, care s-a (pre)gătit cu ceva super bun pentru ziua Doinei????.
Vă invităm să urmăriți noul episod din ???????? ???????????????????????????????????? ????̂???? ????????????!
Astăzi gătim fasole albă cu sos pesto”

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au prins un proiect împreună / Sursă foto: captură YouTube

În doar câteva ore de când a fost postat cel de-al doilea episod, zeci de mii de internauți au privit imaginile și chiar au apreciat producția.

(CITEȘTE ȘI: Doina Teodoru a rămas fără cuvinte când a aflat că partenerul ei a plecat de la Antena 1! Actrița a anunțat unde îl vor putea vedea fanii de acum pe Chef Scărlătescu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *