December 2, 2023

Între Andreea Bălan și Iulia Albu, șansele de a se ajunge la pace sunt aproape… inexistente. Vreme de ani buni, creatoarea de modă a aruncat cu „săgeți” în jurata de la Te cunosc de undeva. Cătălin Măruță a încercat să le împace, dar când a făcut gestul, blondina a dat o replică neașteptată. 

Nu este un secret faptul că jurata de la Bravo, ai stil are „superputerea” de a se pune rău cu vedetele din spațiul românesc. Nu iartă pe nimeni când vine vorba de fashion și critică orice apariție care nu este conformă cu standardele sale. În reperate rânduri, ținta sa a fost și jumătatea blondă a trupei Andre.

Iulia Albu reușește să supere vedetele prin remarcile sale / Sursă foto: Facebook

Andreea Bălan a acuzat-o pe Iulia Albu: „Se folosește de mine ca să-și facă reclamă”

În urmă cu doi ani, Cătălin Măruță și-a dorit să facă „marea pace” între cele două vedete. Când Iulia Albu era invitată la podcastul său, a sunat-o pe Andreea Bălan, în speranța că cele două își vor vorbi. Jurata de la Te cunosc de undeva nu a dorit să accepte invitația, spunând:

„N-am ce să discut cu ea, mi se pare că se folosește de mine ca să-și facă reclamă. Nu am ce să vorbesc cu ea, îmi pare rău. Nu vreau să fiu nepoliticoasă, dar și Clara (fiica sa, n.r.) mă cheamă, trebuie să închid”.

(CITEȘTE ȘI: Tinerelul înfierbântat de Andreea Bălan ziua-n amiază mare. Jurata TCDU s-a lăsat pozată în toate pozițiile de un amic! Ședință foto în fustița erotică!)

De la ce a pornit conflictul

De la ținută la make-up, purtarea de blănuri naturale, sintetice, photoshop, atitudine, Iulia Albu a găsit mereu câte un mic detaliu care să o nemulțumească la Andreea Bălan. Iată doar două exemple:

„Andreea Bălan e într-o eternă zonă de dansuri. Asta nu înseamnă că trebuie să poarte aceste ţinute şi în viaţa de zi cu zi. Când nu primim de la Instagram, primim de la alţii un tort. E cea mai penibilă chestie pe care am văzut-o de la Andreea Bănică, cu bombeul pe cutiile cu bulion.”, a spus Iulia Albu, în 2021.

„Andreea Bălan este în tot şi toate. A născut, s-a operat din nou, este sănătoasă, este din nou rău, dar totul extrem de glamumumuu (n.r. – glamour) cu sau fără rost. Nu mă înţelegeţi greşit, departe de mine intenţia de a minimaliza chinurile bietei femei, dar parcă nu mă pot abţine, totuşi, să comentez ultimele imagini (pardon cele mai recente) postate de fosta «André-a»!

Diva ni se înfăţişează într-o ipostază extrem de photoshopată, machiată, coafată şi cu vedere largă la cămăşuţa suflecată «poale-n brîu» care dezgoleşte picioruşul cu ciorapii compresivi şi branulă în venă. Domnişoara îl va întrece în curând şi pe Bote (n.r. Cătălin Botezatu) la articole în presă şi postări despre propria sănătate. Noroc că Andreea a fost o fată prevăzătoare şi ne-a indicat clar numele spitalului unde era pe punctul de a-şi pierde viaţa, ca să înţelegem şi noi ce anume personal a repus-o în trei secunde în această formă editorial numai bună de postat pe vreo copertă de revistă! Cum? A ieşit deja revista?!“, a scris Iulia Albu pe rețelele de socializare, în anul 2019.

Conflictul este atât de vechi, încât Andreea Bălan ajunsese deja la saturație încă din 2018:

„Înțeleg că Iulia Albu are nevoie publicitate și că jignește pentru a apărea în presă, dar înainte de a comenta, îi recomand să se documenteze mai bine și să ajungă și ea în 2018”, spunea blondina.

(CITEȘTE ȘI: Andreea Bălan a „spart” banii la ziua Ellei. Petrecere grandioasă la aniversarea micuţei. VIDEO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *