July 22, 2024

Dani Oțil a câștigat un război important cu fiul său, Tiago. După lupte seculare, matinalul de la Antena 1 a reușit să își tundă fiul. Micuțul deținea deja o podoabă capilară mult prea mare pentru gusturile tatălui său, așa că „vizita” la frizer era cât se poate de necesară. Dani Oțil a jucat el rolul frizerului, iar lupta pentru a se atinge de părul lui Tiago a fost un grea. 

În urmă cu doi ani, în luna septembrie a anului 2021, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți pentru prima dată. În familia celor doi a apărut micuțul Tiago, un băiețel energic, care le dă uneori bătăi de cap părinților. Chiar recent, Dani Oțil s-a confruntat cu „furia”, care s-a declanșat în momentul în care a înțeles că tatăl lui vrea să îl tundă. Micuțul cu greu a renunțat la buclele lui blonde, iar matinalul de la Antena 1 a avut mult de muncă.

(CITEȘTE ȘI: COȘMARUL CEL MAI MARE AL LUI DANI OȚIL, DE LA NEATZA. MATINALUL ANTENEI 1 A RECUNOSCUT CĂ ARE O TEMERE TERIBILĂ ÎN VIAȚĂ)

Dani Oțil, victorie importantă în fața fiului său

Dani Oțil le-a arătat fanilor din mediul online că a reușit să iasă învingător în războiu cu fiul său. De ceva timp, matinalul încearcă să îl tundă pe băiețel, însă Tiago nu s-a lăsat prea ușor. Se prea că micuțul își iubește podoaba capilară și nu a vrut să renunțe prea ușor la buclele lui blonde.

Însă, soțul Gabrielei Prisăcariu nu s-a lăsat. S-a înarmat cu multă răbdare, iar „după doi ani și 200 de încercări” a reușit să își ducă misiunea la capăt. Matinalul a filmat întreg procesul, pe care l-a prezentat mai apoi și internauților. În imagini se poate observa că rolul de frizer nu a fost unul prea ușor de jucat, iar Tiago nu a fost nici el un client model.

Fiul lui Dani Oțil nu a putut sta nemișcat prea mult timp, iar frizerul de serviciu a trebuit să țină pasul. Însă, în cele din urmă, prezentatorul TV a reușit să ducă treaba la bun sfârșit, iar Tiago s-a ales cu o frizură nouă. Imaginile i-au amuzat copios pe internauți.

Dani Oțil, ghinion la bone

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu nu au avut prea mult noroc la capitolul bone. Cei doi au demarat căutările înainte ca fiul lor să se nască, iar până acum au schimbat deja șase bone. Niciuna dintre ele nu a putut să reziste mai mult de câteva luni. Dar chiar dacă nu au reușit să facă treaba pentru care au fost angajate, fiecare dintre cele șase bone a lăsat în spate numeroase povești.

Printre cele mai interesante dintre ele se număr cea a ultimei bone, care a fost implicată într-un dosar penal. Femeia i-a povestit lui Dani Oțil întâmplare prin care a trecut, iar matinalul a rămas cu gura căscată.

„Voiam să știu și eu cu cine stau la masă. Și ea a zis: «Nici nu știu ce să povestesc, că mă tot întrebați. Eu am avut o viață grea. Poate așa un element, dar nu cred că vă interesează. Eu am avut o cercetare penală».

Ea a lucrat pentru un cetățean străin și în timp îi călca rufele, omul a ieșit din baie cu tot capul în flăcări și a început să urle. Bărbatul a stat câteva luni în comă, dar nu pot să dau foarte multe detalii. Noroc că avea omul camere în casă și că s-a văzut că ea călca”, a povestit Dani Oțil, în cadrul podcast-ului realizat de Mihai Bobonete.

(VEZI ȘI: GABRIELA PRISĂCARIU A ȘTERS ORICE DUBIU DUPĂ CE A FĂCUT ACEST GEST. SOȚIA LUI DANI OȚIL ȘI-A ARĂTAT IUBIREA ETERNĂ PENTRU MATINALUL DE LA ANTENA 1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *