December 1, 2023

Andreea Popescu, fostă dansatoare, intrată într-un con de umbră, a decis să iasă iarăși la rampă. De ce anume se putea lega? De un nume celebru în preajma căruia a stat. Astfel, ea a reluat o poveste veche, conform căreia s-ar fi bătut cu Delia, în perioada în care acestea erau prietene foarte bune, iar ea era dansatoarea artistei. Aflat în Nepal, alături de soția sa, în cea mai tare experiență din viața lor, Răzvan Munteanu răspunde pe tema acuzațiilor ce s-au făcut, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Fosta dansatoare a Deliei, Andreea Popescu, a apărut din nou în prim-plan, după o absență de ani buni din show-bizz-ul autohton, perioadă în care s-a dedicat familiei și creșterii celor trei copii pe care-i are cu soțul său, Rareș, campion mondial la dans.

Andreea Popescu, alături de Delia, în perioada în care erau foarte bune prietene

Bruneta a reamintit niște episoade de mult apuse, despre anumite conflicte dintre ea și Delia, care pe atunci îi era și foarte bună prietenă.

„Ne-am și bătut, în mașină. Ne băteam și ne certam foarte des, după care ne împăcam imediat. Într-o prietenie te mai și cerți. Odată, așa de tare am enervat-o, încât, în timp ce se afla la volan, s-a întors să mă lovească.

Dar eram foarte apropiate și ne-am susținut mult. Era cea mai bună prietenă a mea, Eu pentru ea la fel. Ne completam”, a mărturisit Andreea Popescu în cadrul interviurilor PlayTalk.

CITEȘTE ȘI: DELIA ȚINE PRIMA PAGINĂ A PRESEI DIN NEPAL! CUM A AJUNS CÂNTĂREAȚA ÎN ATENȚIA JURNALIȘTILOR INTERNAȚIONALI: „MARE VEDETĂ SUNT.. BUEEEI”

Ce spune soțul Deliei

Aflat în Nepal, alături de soția sa, în cea mai tare experiență din viața lor, soțul Deliei a părut oarecum surprins de astfel de dezvăluiri și nicidecum încântat de faptul că iarăși se face promovare pe seama artistei. Acesta a negat astfel de episoade și a mărturisit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, care a fost motivul pentru care Delia a renunțat la Andreea Popescu.

„S-a făcut brand și s-a renunțat la dansatori, acum 12-13 ani. Suntem pe Everest și asta e mult mai interesant decât ceva ce s-a întâmplat acum 12-13 ani”, ne-a spus acesta.

CITEȘTE ȘI: VACANȚA DIN NEPAL A VENIT ȘI CU MINUSURI PENTRU DELIA ȘI SOȚUL EI. CE AU ÎNDURAT CEI DOI, LA MII DE METRI ALTITUDINE

Vedete în presa din Nepal

În urmă cu o săptămână, Delia Matache și soțul său, Răzvan Munteanu, au plecat să cucerească Everestul. Artista e deja vedetă în presa locală. Jurnaliștii de la Himalayan Time au scris despre călătoria acesteia, pe care o prezintă ca fiind o artistă de mare succes.

„Cântăreața Delia Matache a plecat în regiunea Khumbu pentru a face drumeții în Everest. Împreună cu soțul său, ei vor merge în tabăra de bază și vor petrece câteva săptămâni în regiunea Khumbu”, titrează publicația mai sus-menționată.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *