December 1, 2023

O despărțire răsunătoare se concurează la Hollywood. Se pare că relația dintre Bianca Censori și Kanye West (Ye) nu mai funcționează. Deși s-au căsătorit abia anul trecut, povestea de dragoste dintre cei doi pare că s-a consumat, iar până la divorțul oficial mai este doar un pas.

Bianca Censori și Kanye West și-au unit destinele în mod oficial în anul 2022, însă mariajul celor doi deja scârție. Aceștia s-ar fi despărțit încă din luna octombrie a acestui an, însă până acum niciunul dintre ei nu a intentat actele de divorț.

(CITEȘTE ȘI: O NOUĂ LOVITURĂ PENTRU KANYE WEST! CUM L-A TAXAT ELON MUSK PE RAPPERUL CONTROVERSAT)

Kanye West și Bianca Censori, final de drum

Potrivit presei internaționale Kanye West și Bianca Censori s-ar fi despărțit în luna octombrie, atunci când familia și prietenii tinerei și-au exprimat îngrijorarea. Se pare că sentimentele acestora au fost împărtășite și de soția artistului, care a decis că trebuie să stea departe de partenerul său.

„Familia ei nu a fost niciodată un fan al lui Ye (n.r. Kanye West) , iar cei apropiați s-au întrebat dacă căsătoria cu el a fost decizia corectă”, a declarat o sursă apropiată celor doi, potrivit The Sun.

În ciuda faptului că de mai bine de o lună sunt separați, nici Kanye, nici Bianca nu au cerut divorțul. Despărțirea nu pare să îl îngrijoreze pe cântăreț, care este ocupat să creeze muzică nouă în Arabia Saudită.

De asemenea, surse apropiate celor doi au declarat că artistul „a fost mult mai fericită și mai concentrat cu ea în preajmă”, însă Bianca se pare că a ajuns la capătul puterilor.

„Este o persoană foarte dificilă. Este greu să te afli în preajma lui sau să lucrezi pentru el. Iar Bianca a fost unul dintre cei mai răbdători oameni care a avut de-a face vreodată cu el. Dar relația lor a fost cu totul despre Ye”, a mai declarat sursa.

 „Bianca a fost neajutorată”

De asemenea, despărțirea celor două staruri este susținută și de Tony Saxon, un fost angajat al lui Kanye, care îl dă în judecată pentru presupuse încălcări ale legislației muncii. Bărbatul a declarat că a cunoscut-o pe Bianca înainte de a-l întâlni pe artist, însă relația cu el a secătuit-o.

„Bianca a fost neajutorată în toate astea cu Ye. Și Bianca a avut un mod diferit, o dinamică diferită decât presupun că are acum. Bianca și-a dorit foarte mult să fie arhitect. De aceea a venit aici. De aceea a renunțat la Australia”, a declarat Tony Saxon, potrivit The Mirror.

Suspiciunile în ceea ce privește relația celor doi au apărut de mult, iar fanii spuneau că Bianca nu are cum să reziste prea mult lângă artist. Aparițiile din timpul verii, din Europa, pe vremea când tânăra era văzută purtând tot felul de ținute sumare și extravagante au ridicat multe semne de întrebare. Fanii îl acuzau pe Kanye că el este cel care alege ținutele și o obligă să le poarte.

Mai mult, creatorul de conținut Sloan Hooks l-a acuzat pe cântăreț că a ajunsă să „controleze și ceea ce mănâncă” tânără.

(VEZI ȘI: KOURTNEY KARDASHIAN ȘI TRAVIS BARKER AU DEVENIT PĂRINȚI! CE NUME AU ALES CEI DOI PENTRU FIUL LOR)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *