December 2, 2023

Diana Bart se recuperează după accidentul suferit și a primit o mână de ajutor chiar de la Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a decis să facă o faptă bună pentru prezentatoarea de la Prima TV și să o lase în grija unuia dintre oamenii săi de încredere. Cu tot sprijinul, se va face gata în cel mai scurt timp posibil.

În urmă cu două săptămâni, jurnalista s-a trezit în cârje. Norocul său este că Gigi Becali a primit-o în „casa” FCSB-ului, baza de antrenament din Berceni. De recuperarea sa se ocupă chiar medicul kinetoterapeut Ovidiu Kurti, care are grijă, de regulă, de sportivii clubului.

Diana Bart se recuperează în „casa” lui Gigi Becali de la FCSB / Sursă foto: Facebook

(CITEȘTE ȘI: Diana Bart, declarații emoționante despre marele său regret. „Poate aș fi putut să-l ajut să trăiască”)

Cum a ajuns Diana Bart să facă entorsă

În cadrului unui interviu, Diana Bart a spus că a reușit să calce strâmb când era pe stradă, cu fiica sa în brațe. Pentru că simțea o durere mare, s-a dus la medic și aflat că trebuie să stea cu cârje vreme de două luni. Totuși, merge la muncă și chiar va filma o nouă emisiune live.

„Nu am ajuns așa de la tocuri, de la platforme, nici măcar la schi. Purtam niște teniși… Mai trist e că eram cu cea mică în brațe, noroc că n-am scăpat-o! Pur și simplu, am călcat într-o parte și l-am rupt, ca să fie bună treaba! Trebuie să stau două luni cu cârjele astea.

După ce mi-am rupt piciorul, nu mă durea foarte tare, dar am simțit în os ceva. Și m-am dus la un doctor ortoped, bineînțeles. I-am zis: «Domnule doctor, dați-mi și mie ceva». Mi-a zis că am o entorsă și să mă duc acasă. I-am zis: «Dați-mi și mie o radiografie că simt că am ceva în os» și mi-a zis nu că nu are rost să mă iradieze aiurea. L-am rugat frumos, la insistențele mele, apoi mi-a zis că mă bagă în operație.

Și zic: «Ce?!! Păi, mai devreme mă trimiteați acasă că nu era nimic». I-am zis vreo două acelui doctor și m-am mai dus apoi la vreo doi doctori și nu e cazul de vreo operație. E vorba de malleolus, care e un os foarte subțire și n-au cum să mă opereze, dar fac recuperare.

S-a întâmplat acum două săptămâni și mai am de stat o lună și jumătate. Merg așa la muncă, ba mai mult, chiar încep filmările pentru o emisiune live și e musai să fiu acolo”, povestea acum ceva vreme vedeta pentru Fanatik.

(CITEȘTE ȘI: Motivul pentru care Diana Bart a rămas solo în emisiunea “Flash Monden”. “Cove a fost forțat de…”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *