June 15, 2024

Tzancă Uraganu nu s-a mai putut abține și a răbufnit pe rețelele de socializare! Manelistul a dat de pământ cu lăutarii care merg la evenimente îmbrăcați nepotrivit. Iată ce mesaj tranșat le-a transmis cântărețul colegilor săi de breaslă, dar și ce a spus de hainele pe care aceștia le îmbracă la cântări!

Tzancă Uraganu a impresionat întotdeauna prin sinceritatea sa, dar și cu modul prin care a ales să abordeze subiectele care îl deranjează. Și de această dată, cu sinceritatea caracteristică, manelistul a vorbit despre ceea ce îl deranjează la colegii săi de breaslă. Cântărețul de manele le-a transmis un mesaj tranșant lăutarilor care aleg să meargă îmbrăcați neadecvat la evenimente, fie că e vorba de o nuntă, un botez, sau un concert. Ce le-a transmis manelistul?

Pe paginile sale oficiale de pe rețelele de socializare, Tzancă Uraganu a răbufnit. Manelistul a făcut două postări în care a transmis un mesaj dur pentru lăutarii care se îmbracă în trening la evenimente. Acesta consideră că ținuta lor este total neadecvată și că ar trebui să le fie rușine pentru că se afișează așa în fața oamenilor.

Mai mult, manelistul a mărturisit că nu înțelege cum colegii săi de breaslă se pot îmbrăca în anumite haine care nu atrag deloc publicul. Tzancă Uraganu se remarcă în lumea maneliștilor prin atenția pe care o acordă atunci când își alege ținutele pe care le poartă la evenimentele pe care le onorează.

„Să vă fie rușine la ăștia care mergeți seara la locale în izmene! Huaaaa! Fac referire la lăutarii care cântă la restaurant seara în izmene. De capul vostru să fie de ultimii amărâți! Mă țin de voi!”, a fost mesajul tranșant transmis de manelist pe InstaStory.

Citește și: Mesaj emoționant pentru Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu! Alina Marymar este îngenuncheată de durere, după decesul băiețelului de 8 ani

Tzancă Uraganu l-a luat peste picior pe unul dintre colegii săi. „Cele mai frumoase fuste”

Tzancă Uraganu l-a luat peste Bogdan de la Ploiești. Într-un videoclip postat pe TikTok, manelistul i-a făcut „publicitate” colegului său de breaslă, încurajând femeile să apeleze la el cu încredere. Totul a pornit de la hainele pe care le purta BDLP.

„Pentru cele mai frumoase fuste, apelați cu cea mai mare încredere la fratele meu, Bogdan de la Ploiești. Recomand din toată inima”, a precizat manelistul pe TikTok.

Citește și: Tzancă Uraganu a făcut show în parcarea de la Kaufland! Imagini rare cu manelistul cântându-le tinerilor. VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *