December 1, 2023

Dorian Popa a hotărât să își recunoască public greșelile într-un discurs emoționant, după ce a fost prins conducând sub influența cannabisului.

Îmbrăcat în alb și vizibil afectat, influencerul a luat cuvântul într-un „apology video”, adresându-se celor care l-au criticat și sperând la o șansă de iertare.

„Astăzi vreau să am o discuție serioasă cu voi, cei care mă urmăriți, dar și cu cei care nu mă urmăresc și, probabil, au aflat de la televizor sau din presă de eveniment.”

Într-o declarație sinceră, Dorian a recunoscut că a consumat canabis și că a greșit, fapt pentru care și-a cerut scuze fanilor săi.

„Am fost oprit de poliție și am ieșit pozitiv la canabis. În primul rând, vreau să le cer scuze tuturor celor care mă urmăresc, tuturor celor care își încep diminețile cu mine.”

A dezvăluit că, deși consumul s-a produs cu câteva zile înainte să fie depistat pozitiv la testul de droguri, își asumă responsabilitatea pentru decizia de a se urca la volan în acea zi.

Inițial, influencerul a mințit fanii, susținând că a inhalat „accidental” drogul la o petrecere. Însă, în fața opiniei publice, Dorian a recunoscut că a greșit și că a consumat intenționat cannabis, ceea ce contravine principiilor pe care le promova anterior.

„Nu sunt aici să mă ascund. Recunosc. Am consumat cannabis. Nu în ziua în care am fost oprit de poliție, dar am consumat, lucru pe care, așa cum v-am spus, îl regret.”

Dorian Popa a împărtășit și contextul în care a avut loc incidentul, menționând că, după un duș, a simțit nevoia urgentă de a cumpăra un produs dintr-un magazin.

„Procesul meu idiot de gândire, în momentul ăla, a fost că aveam o plecare din țară pentru filmări, programată de mult, unde nu voiam să conduc, iar aici știți foarte bine că îl am ca șofer pe Edi. Uite așa am făcut greșeala asta tâmpită.”

În final, Dorian a subliniat că nu își dorește să se ascundă și că este conștient de greșeala săvârșită. „Îmi pare nespus de rău că prin ceea ce am făcut, am dat un exemplu negativ și nu vreau să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat.” Cu sinceritate, a cerut iertare fanilor săi, recunoscând că a dat un exemplu negativ și că își asumă consecințele acțiunilor sale.

În acest moment, Dorian Popa se confruntă cu reacțiile dezamăgite ale fanilor și cu consecințele legale ale alegerilor sale. Este de așteptat ca această declarație să continue să stârnească discuții și reacții în mediul online și în spațiul public.

Edi, șoferul lui Dorian Popa / Sursă foto: captură YouTube

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *